nie polecam

Pan doktor nie przejmuje sie pacjentem, traktuje go wylacznie jako zrodlo dochodu i brakuje mu empatii. Nie liczy sie z odczuciami pacjenta ani tez nie diagnozuje odpowiednio przed zabiegiem, tak jak to jest w standardach europejskich. (...)

pozdrawiam,
byla pacjentka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: nie polecam

Jestem tego samego zdania co poprzedniczka ,Pan doktor to zwykły naciągacz ,liczy sie tylko kasa.Kiedy byłam na kwasie hialuronowym musiałam zrobic poprawke bo wstrzyknął tak,ze bruzdy nosowe były bardziej widoczne.Oczywiscie za poprawke musiałam dopłacic 600zl.W tym czasie zaproponował mi botox na twarz w trzy miejsca i powiedział ze koszt wszystkiego to 550zl.Kiedy po 2 miesiacach zdzecydowałam sie na Botox ,rozmawiajac przez telefon jeszcze raz chciałam sie upewnic co do ceny ,to niestety koszt był juz 980zl !!!i do tego wypierał sie ,ze o tamtej cenie nie było mowy.Szkoda ,ze nie poswiadczył mi tego na pismie.
Pozdrwiam
byla pacjentka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: nie polecam

Mizera-niestety musisz być świadoma tego, że chirurgia plastyczna nie jest dla każdego , zwykłego przeciętnego człowieka bez kasy, mając 500zł możesz co najwyżej iść do kosmetyczki na kwas...., i tu niektóra kwasy przekraczają 500zł...jeżeli cena doktora Ci nie odpowiada, znajdź za cenę, którą chcesz zapłacić innego specjalistę, mnie doktor robił wczoraj usta zapłaciłam tyle ile uzgodniłam.Niestety niektórzy ciągle zapominają, że klinika nie jest bazarem, a doktor prowincjonalnym handlarzem,,,,
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2