nie polecam

Trafiłem do nich całkiem przypadkowo, szfagier raz coś tam robił to podrzucił mi do nich adres.
Idą na ilość i ewentualne naprawy pogwarancyjne to u nich masakra!!!
Absolutnie ich nie polecam!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: nie polecam

Morze trafił pan nie do tego warsztatu ??
ja byłem obsłużony należycie iż moja instalacja ma 5 lat i to oczywiste ze z kopyta od reki nie naprawi nikt auta chyba e niema klientów co świadczy tylko o warsztacie a u 4x4 mimo widocznego tłoku ustaliliśmy termin naprawy i teraz mogę dalej cieszyć się jazdą na LPG
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 23

O ile mi wiadomo w Gdańsku Osowej jest tylko jeden 4na4 autogaztechnik i właśnie u niego byłem. Nie jestem zadowolony i nie polecam!!! Dalej to podtrzymuje! Śmieszy mnie to że zaraz po wystawieniu mojej opinji pojawiło się pare bardzo pozytywnych ( czyżby pracownicy w/w warsztatu sami je wystawili - sądze zę tak )
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja tez nie moge duzo dobrego o tej Firmie dodac .Tylko jedno ,ze szybko moj samochud byl zrobiony.Ale bardzo szkoda ze z takim wynikiem jaki ja otrzymalem.Do Dzisiaj pieniedzy nawet za nowo wstawione Rail ktory z innym numerem byl wystawiony i ktory tu potrzebuje zeby dostac GSP nie otrzymalem.Nie wiem czy Pan Rostkowski tak oddana prace akceptuje i nie wiem jak Pan Rostkowski by sam myslal jak by taka prace sam odebral.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

równiez nie polecam i osoby mi znane też tylko szkoda że dowiedziałem się o tym po wizycie w warsztacie. TRAGEDIA !!!!!! jak najdalej od tego miejsca
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co z tego, że właściciel twierdzi, że ma wiadomości z zakresu każdej instalacji gazowej skoro jest osobą niesłowna i niezorganizowaną. Mam daleko do tego warsztatu i za każdym razem umawiam się na telefon podkreślając czy na pewno będzie miał czas. I zawsze trafia się inny klient, który ma pierwszeństwo, a ja czekam 3-4h a usterka i tak nie zostaje naprawiona. Naprawy pogwarancyjne to koszmar. Gaz warto wstawiać ze względu na cenę ale nie należy jeździć na przeglądy i naprawy. Co do gazu holenderskiego to tylko właściciel "wie gdzie dzwoni ale nie wie w którym kościele" więc nie prawda, że naprawiają każdą instalacje gazową.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

W tej Firmie dalem moj samochod na Niemieckie Warunki na Gaz przebudowac i przedstawilem moj samochod w Niemchech, bo to trzeba zrobic zeby GSP dostac i z samochodu moznabylo skozystac.Wynik byl taki ,m.i:

Przewodnice trzebabylo na nowo wstawic,bo byla tak zle polozona ze nawet byl knik.
Rail i Multiventil byl z INNYMI NUMERAMI WSTAWIONY JAK W PAPIERACH WPISANY. Rail musialbyc nowy.
Parownica misiala byc inaczej polozona.

To sa bledy ktore sie nie robi jak jest szkolony przez TüV Rheinland jak na Reklamowce na stronie Internetowej stoi.

GSP (Gassystemprüfung) oczywiscie nie dostalem. Dopiero po naprawie ktora mie okolo 800 Euro kosztowala tu w Niemczech dostalem.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Watpie w to ze ta Firma GSP jak na Internetowej Stronie stoi, moze wystawiac ,(ja od tej Firmy GSPnie dostalem),jak ja wiem to GSP (Gassystemprüfung ) mozna na niemieckie samochody tylko w Niemczech wystawiac.A GAP wystawia TüV Rheiland i to jest ze np Femitec Anlage mozna tu do Niemieckich samochodu wstawiac.Tyle do Reklamowki na Stronie Internetowej tej Firmy o przebudowie na Gaz na Niemcy
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

typowy przykład anty reklamy napisze pan co za samochód i co źle zrobili a nie odradza pan i wogóle ja jestem zadowolony ,subaru nie dość ze zagazowali bdb instalacja gazową to jeszcze zrobili regulacje zaworów oraz rozrząd w moim 2.5xt a tam to nie łatwo i nie każdy się tego podejmuje bo silnik trzeba wyciągać Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

hehhe post z 2011 roku, kolego:) już się nie wysilaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Typowy przyklad anty Reklamy???Widze co czytam........
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0