nie polecam tej uczelni wypowiadam się o kierunkach technicznych jestem na specjalizacji administrator sieci przedmiotów związanych z moją specjalizacją 2 pierwszy to technologie sieciowe sucha teoria 0 praktyki praktyka polega na obserwacji przesyłanej ramki w specjalistycznym programie zaś na innym przedmiocie dodawanie drukarek w Windows server 0 konkretów sucha teoria. Jest wiele przedmiotów totalnie do niczego np : nawigacja ( na kierunku informatyka) teoria gier , filozofia , problemy społeczne i zawodowe itd komputery są starego typu chodzą bardzo wolno co stanowi poważny problem .Jestem już prawie absolwentem jestem zniesmaczony gdyż konkretnej wiedzy zarówno ja jak i moi koledzy nie posiedliśmy , po zakończeniu edukacji nie chce dalej kontynuować nauki na tej uczelni na 2 stopniu. Nikomu nie polecam tej uczelni chyba ze na kierunkach wojskowych .Jeśli chodzi o zajęcia dodatkowe to niema żadnych a jeśli chodzi o np sportowe to ważniejsi od studentów są obozy sportowe ( pobierana jest od nich opłata) wiec są ważniejsi .Jeśli chodzi o dziekanat to totalny bałagan mylone są nazwiska i tytuły naukowe wykładowców . Ogólnie syf nie polecam .