nie polecam

Pan fryzjer sprawiał wrażenie jakby strzygł za karę, we wszystkim widział problem. Nieuprzejmy i opryskliwy. Koloryzacja nieudana, nigdy nie zdarzyło mi się wyjść do fryzjera z tak żółtym odcieniem włosów. Przy układaniu zasugerowałam żeby nie podkręcał włosów bo nigdy się tak nie czeszę, a on na to że już za późno! Podkręcił grzywkę po czym chciał ją obciąć. Dramat. Wyszłam niezadowolona, na pewno nie wrócę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: nie polecam

Byłam niedawno na realizacji kuponu zniżkowego na farbowanie, maskę, i masaż głowy. Pan fryzjer rzeczywiście zbyt rozmowny nie jest i cały czas milczy. Trochę mu się chyba ręce trzęsły przy nakładaniu farby:)czuć dystans i trzeba po prostu swoje wysiedzieć:)Co do samej usługi to jestem zadowolona bo kolor wyszedł ładnie i na tym mi zależało..maska chyba tez jakaś była. Ogólnie atmosfera w salonie taka sobie. Panie z paznokciami przeniosła bym do innej sali bo nie każdy chce wysłuchiwać dwie godziny piskliwych śmiechów i głośnych rozmów. Poza tym patrzyły jakoś z byka i nie czułam się dobrze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Ja jestem zachwycona atmosferą, zawsze pyszna kawka, przemiła obsługa. Z usług świadczonych przez Pana Piotra,jestem bardzo zadowolona. Profesjonalista w każdym calu. A Pani Monika wspaniała kosmetyczka, zawsze uśmiechnięta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: nie polecam

Witamy nasze niezadowolone Klientki.
Bardzo cenimy sobie każdą krytykę, aby móc zweryfikować błędy przez nas popełnione.
Jednocześnie przykro całemu personelowi, iż nie sprostał oczekiwaniom Pań.
Mimo wszystko POZDRAWIAMY
SALON DIAMOND
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0