Super, polecam (1) nie mialam jeszcze tak ladnie i dobrze zrobionych paznokci. fajny klimat,... magda Polecam!!!! (1) Strzyżenie męskie ... jak najbardziej polecam szybko , konkretnie i klient... Łukasz Nie polecam tego salonu (1) Stary ręcznik na plecy, ciągnięcie włosów, zamiast 5cm obcięcie 10cm.... Niezadowolona
Polecam (1) Miło, sympatycznie, zamówione usługi wykonane bez zastrzeżeń, polecam :) Asia Rewelacja:) (1) W salonie bylam kilka razy ,aż w końcu trafiłam na panią Karoline.... polecam Fryzjerka marzenie! (3) Witam, ostatnio korzystałam z usług p.Marty, niestety nie miła... Dominika Trafiłam z przypadku (1) i nie żałuję.Zostałam zapisana do Pani Eweliny.Mam krótkie włosy i ciągle... J Dekoloryzacja (1) Trafiłam do tego salonu z polecenia koleżanki po dekoloryzacji, ja również na... Ewa Coś wspaniałego (1) Witam. Koniecznie chce napisać taką opinie dla Pani Michaliny i całego... Wasza klientka ;) Polecam! (2) Zwykle przychodziłam tylko na strzyżenie do Pani Marty i zawsze byłam bardzo... Marla Bardzo dobry fryzjer (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Marty za profesjonalizm i doskonałą obsługę. marianna Ewa Szczepańska - opinia (1) Wczoraj pani Monika przedłużała mi rzęsy. Jestem bardzo zadowolona. Rzęsy... Ewa Szczepańska Wieczór panieński (1) Muszę przyznać,że było bardzo, bardzo(!) sympatycznie w Państwa salonie, a... Monia Polecam!!! (1) Polecam bardzo usługi kosmetyczne, skusiłam się na hennę brwi i świetna... zadowolona klientka Polecam !!! (1) Bardzo polecam usługi kosmetyczne. niedawno skorzystałam z zabiegu na ciało.... Misia Agnieszka - opinia (2) Od długiego czasu szukam fryzjera, ktory potrafi zrobic jasne pasemka bez... Agnieszka Suppperrr (1) Wczoraj skorzystałam z usług nowej fryzjerki Pani Marty. Jestem bardzo... Olcia Idealnie !! :)) (1) Jestem bardzo zadowolona z solarium, opalenizna ma bardzo ładny kolor, skóra... Monika Super! (1) Bardzo miła atmosfera i profesjonalnie wykonana usługa :). Pan Piotr zna się... Asia Nie polecam (5) Jestem zszokowana podejściem salonu i tym jak prowadzą własną politykę.... Iza