Salon Diamond (2) Cóż za miłe zdziwienie kiedy po dłuższej nieobecności przekroczyłam próg... Zizi Bardzo fajny Salon !!! (1) Głównie korzystam z solarium, bardzo dobre lampy!!! Opalenizna ma naturalny... Karolina Polecam (1) Skorzystałam w salonie z usług fryzjerkich i muszę przyznać, że pelen... Viki
Najlepszy salon urody w Trójmieście!!! (1) Ciepła i miła atmosfera, którą tworzą profesjonalni i sympatyczni pracownicy... Stała klientka Super Solarium (1) Skorzystałam z solarium kilkakrotnie i muszę przyznać, że jest naprawdę... olunia SUPER!!!! (2) Polecam wszystkim. Pan Piotr idealnie dobrał kolor. Pełen profesjonalizm. O... Monika 1Maia - opinia (1) Ostatnio skorzystałam z usług kosmetyczki i fryzjera, jestem bardzo... 1Maia Polecam (1) Pan fryzjer może i jest skoncentrowany podczas swojej pracy,ale dzięki temu... Talusia polecam z czystym sumieniem (2) Polecam P. Monikę, świetna kosmetyczka, zawsze uśmiechnięta bardzo... Domi nie polecam (4) Pan fryzjer sprawiał wrażenie jakby strzygł za karę, we wszystkim widział... maga Polecam (1) Skorzystałam z mikrodermabrazji. Od początku do końca miła obsługa -... katka Rewelacja (1) Uwielbiam ten salon;) Sylwiuchna Fajne ceny . (1) Jakosc uslug na poziomie polecam. ADA