nie polecam

Jedna wizyta: chciałam zamówić w lokalu pizzę na dowóz, ale od osoby obsługującej usłyszałam, że nie opłaca im się (dosłownie: nie chce się ) dowozić pizzy i czy nie mogłabym poczekać na pizzę w lokalu.
Druga wizyta: zamówiona została pizza z krewetkami, które okazały się być nieświeże. Poszłam zareklamować- kucharz zarzekał się, że są świeże, bo dzień wcześniej zostały przywiezione (nie były świeże!!!). Dopiero po kilku minutach rozmowy kelnerka zabrała pizzę i w ramach "rekompensaty" dostałam drugą (zamówiłam już bez krewetek).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nie polecam

Nie sądzę aby kiedykolwiek usłyszała Pani od kogokolwiek, że NIE CHCE im się dowozić pizzy, więc proszę nie koloryzować sytuacji. Nikt nie uwierzy w to, że kierowcy nie opłaca się dowozić pizzy (bo opłaca się, w końcu to jest przecież jego zarobiek i zależy mu na jak największej liczbie dowozów, by móc cokolwiek zarobić prawda?), tylko kelerka z pewnością zasugerowała Pani, że jeżeli jest Pani już w lokalu, to PANI NIE OPŁACA się na nią czekać w domu 40-50minut, skoro w lokalu może ją Pani mieć w przeciągu nie całych 10minut i zabrać ze sobą. Chodzi tu tylko i wyłącznie o czas dostarczenia pizzy do klienta, który ma być jak najszybszy.. więc miała to być miła propozycja szybszego otrzymania pizzy, a nie przymus, więc mogła Pani powiedzieć, że jednak woli zaczekać w domu na pizze te 40minut i bez problemu złożyć zamówienie.. bez zbędnych negatywnych emocji i opini :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0