Da Grasso

Pizzerie Jedzenie na wynos

Sopot, Tadeusza Kościuszki 3

Gość - opinia (1) Niestety ale nie polecam , pizza cieńsza niż naleśnik przypalona , sucha ,... Gość NIE POLECAM (1) Pizza przyjechała zupełnie zimna, a czekaliśmy na nią godzinę ( taka sytuacja... Zawiedzeni i głodni klienci Nie polecam! (1) Zamówiłem ostatnio. Sama pizza praktycznie bez smaku. Sosy niesamowicie... Piotrek
Tortilla z k.p.p z kurczaka (1) Dawno nie jadłem tak wyśmienicie zarobione Tortilli. Wielkie brawa dla... Bastian. Da Grasso Sopot - Nikomu nie polecam (1) Zamówiona pizza: pół green day, pół z salami. Dostawca przyjechał niby na... Ja Porażka (1) O 12:30 zamówiłam trzy pizzę do zakładu pracy. Czas oczekiwania miałbyc do... Firma Sopot M - opinia (1) Zenada pizza zimna a sos czosnkowy rozrobiony z mlekiem , po telefonie z... M Na dowóz nie polecam (1) Wczoraj zamówiłam ze znajomymi dwie największe pizze. Niestety ich jakość... Anka Słabo aż piszczy, przede wszystkim z głodu (1) Jedzenie mega średnie, nie adekwatne do proponowanego menu. Mało doprawione,... Ola Brak składników (1) Zamawianiem tam pizzę z dowozem juz parenascie razy , na początku było ok ,... BYŁY stały klient OBLEŚNE JEDZENIE (1) Tragedia... wiele razy zamawialiśmy pizze z Da grasso i w sumie zawsze byla... klientka Patrycja - opinia (2) Zamawialam kilkukrotnie salatke grecka. Niestety skladnikiem byla glownie... Patrycja Tylko nie kebab! (2) Nie łapcie się na hasło: "Duży kebab w małej cenie". Jedyne co jest duże w... niezadowolona słaba (1) jak wszystko w sopocie żenada sonyyy problem z szefem (1) czesto bywam w tej knajpie. i zaobserwowałem dziwną sprawe. zazwyczaj... staly klient Nie polecam (2) Korzystaliśmy z zamówienia z dowozem wraz z kolegą. Czas dostawy racjonalny.... xyz ... (1) dzisiaj o godzinie 23.15 zamówiłam w DaGrasso pizze. Czas oczekiwania według... anon Ochydna (2) Pizza zamówiona telefonicznie. Była poprostu ochydna, gumowate składniki... MaryLou nigdy więcej (1) ostatnio zamówiłam pizzę która się okazała najgorszą w moim życiu. bo, uwaga... paulina jedzenie ok, obsługa ++++ (1) Jestem częstym klientem da grasso zamawiam na miejscu jak i na wynos, jeżeli... Stały klient