Da Grasso

Pizzerie Jedzenie na wynos

Sopot, Tadeusza Kościuszki 3

PORAŻKA!!!!!!!!!! (1) Nie polecam tej pizzerii da grasso dlatego ze na pizze czekalismy z... Daniel Tragedia (1) Ceny są ok, czas dostawy ok. Jedna rada, kobieto czy mężczyzno, który... Mayne Polecam (1) Pizza bardzo smaczna, wystrój gustowny, aczkolwiek lokal bardzo mały,... maciek
mila obsluga, robiaca dlugo niesmaczne jedzenie (2) obsluga raczej na plus. nie wiem jak na miejscu ale do mnie jedzenie dotarlo... kubello karolinamaria - opinia (2) Wstyd i żenada! Po 40 min. oczekiwania okazało się, że kucharz rzekomo... karolinamaria świetna pizzeria (1) czesto przychodzimy z mężem na pizze kelnerki witają nas z uśmiechem aż miło... ,,, najgorsza pizzeria w 3mieście (1) Wraz z mężem wybraliśmy się na spacer po Sopocie. Był mroźny wieczór więc... MIK Najlepsza pizza w Sopocie & najgorsza obsługa w Sopocie (1) Często zamawiam pizze z Da Grasso, choć przebrnięcie przez potwornie niemiłą... Polecam - zmianę personelu! rewelacja (1) przepyszne pizze w rozsądnej cenie ( w porównaniu do konkurencji. Mówię tu... mateusz FUJ! (1) Pizza rozpadała nam się w rękach, ciasto cieńsze niż do tortilli, sos... Zdegustowana Odradzam jedzenie w tym lokalu! Jakość potraw zerowa!!! (1) Zamówiłem przez telefon zapiekankę z kebabem (skład: makaron penne,... Niezadowolony klient Z dużej chmury mały deszcz... (2) Nie polecam ze względu na: kiepska obsługa, do tego taka jakaś ponura... michal Dla mnie najlepsza w Sopocie (1) Jedliśmy tam kilkakrotnie.Bardzo ładny wystrój,dobre jedzenie i co... Janek trajkotka - opinia (2) Jedno wielkie ochydne badziewie ! Zamówiona pizza była zimna , sera prawie... trajkotka salsa - opinia (1) sprawdzony smak i dużo składników, do wyboru pizze wegetariańskie - dla mnie... salsa Zdecydowanie odradzam ! (1) Ser obrzydliwy - najniższej jakości produkt "seropodobny". M.