Da Grasso

Pizzerie Jedzenie na wynos

Sopot, Tadeusza Kościuszki 3

NIE POLECAM (1) Próbowałam wielokrotnie i pizzy i sałatek - leżą na żołądku do dnia... trix Jestem z Sopotu i... (1) ... chcialem sobie zjesc dobra pizze. Nie ma duzo pizzerni w miescie wiec... Topol Pozytywnie! (1) Naprawdę pyszna pizza, może cena troszkę dostrasza, ale dawno nie jadłam tak... Magda
Masakra!!! (1) Pani przyjmująca zamówienie całkiem ok, dowożący pan - rownież. Ale jedzenie... Ami NIE POLECAM! (1) Nie nadawało się do spożycia. W lokalu atmosfera prostacka - laski gadają,... Diana Ocena dań (1) Zamówiłem Quesadille z wołowiną i sałatkę Cezar. Wołowina smakowała... Rafał opinia (1) Polecam tą pizzerię zawsze wszystko smaczne i za przystępną cenę. Ładny... Magda Słabizna (2) No cóż pizza nie dość ze podrożała to jeszcze oszczędzają na cieście, pizza... 3ndriu Nieporozumienie (1) Już dwa razy miałem przykre żołądkowe przygody po pizzy. Chociaż tak jak w... jedenzniewielu Zaskocznie (1) Pierwszy raz korzystalem z tej pizzerii i jestem bardzo mile zaskoczony.... Czech Dzisiejsza porażka/ szama.pl (1) Zamówiłem pizze przez szama.pl mając kupon uprawniający do zniżki na 5zł. Na... Michał obsluga... (1) Hmm mężczyzna który rozwozi pizze siedział sobie rozłożony ogladal... Ania nie polecam (2) Jedna wizyta: chciałam zamówić w lokalu pizzę na dowóz, ale od osoby... klientka Jestem zadowolony (1) Była to moja pierwsza wizyta w tym DaGrasso. Obsługa uprzejma, bez... Pruszkowiak jestem na tak (1) Wiadomo że lepiej wystawiać ocenę negatywną niż pozytywną, jak cos jest nie... coco Niekompetentna obsługa! (2) Postawiłem zamówić pizze, telefon z zamówieniem wykonałem o 14.47. Po... Krystian OBSŁUGA TO PORAŻKA! (1) To jakaś masakra! Zamówilam jedzonko na które musiałam czekac około 1,5h.... Krystian w życiu nie jadłam gorszej pizzy (1) już wcześniej chodziłam do da grasso na pizze,i była okej. Jak wspominam ją z... konsument Mila obsluga!! (1) Jestem zaskoczona negatywnymi opiniami na temat obslugi, ale pewnie ile ludzi... Dorota Nie polecam (1) Atmosfera przyjazna, lokal mały, lecz klimatyczny, jak chyba w każdej... Adrianna