nie polecam!

W trakcie standardowego przeglądu auta panowie natrafili na szereg "usterek", które de facto zostały naprawione miesiąc wcześniej. Zaproponowali wymianę części, które w aucie wymieniono również miesiąc temu. Ale i tak najlepsze było stwierdzenie, że 'państwa auto powinno być wogole wycofane z ruchu drogowego"- no cóż miły Panie- dzień poźniej auto bez najmniejszego problemu przeszło pzegląd w renomowanej stacji kontroli pojazdów. Naciągać to trzeba umieć Panowie!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: nie polecam!

nie jesteście chyba jedyni i raczej nie ostatni :( Własnie w ten sposób tam naciągają na naprawy. Po jednym z panów ewidentnie widać kiedy kłamie :) Polecam poszukać innego , tym razem SERWISU który klarownie przedstawi sprawę i nie ma problemów z pokazaniem Twoich starych części lub usterek które są w aucie. Ja taki już znalazłem ,bez podawania nazw aby nie robić reklamy :) Również w Gdyni blisko obwodnicy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Witam serdecznie

Serwis "koło obwodnicy" znam jak własna kieszeń i na próżno szukać tam specjalistów od Renault . Nie róbcie sobie jaj wiadomo gdzie są ludzie-mechanicy od Renault . PS niech się uczy ! Jeździłem do serwisu obok obwodnicy i już nie jeżdżę . Dlaczego ? Bo dbam o swój samochód !!!!!

Pozdro
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przy obwodnicy jest Heniek stary mechanior . Naprawiałem u niego kiedyś Stara i Ładę !

Spoko gość
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4