Kamil Marzec - opinia (1) Najlepszy serwis samochodowy. Bez problemu poradzili sobie z moim peugeotem,... Kamil Marzec xylm - opinia (1) Renault nie ma dla nich tajemnic. Pokażą i wycenią i naprawią wszystkie... xylm Robert - opinia (1) Szybko i uczciwie, bez kręcenia i oszukiwania. Personel wykwalifikowany. Robert
Mariusz Klein - opinia (1) Bardzo dziękuję firmie Careno za szybki demontaż i montaż deski rozdzielczej... Mariusz Klein Niki - opinia (1) Nie ma co tu dużo pisac... trzeba przyjechać i skorzystać z usług. Dla tych... Niki Jedyny warsztat, który naprawił beznadziejny przypadek (1) Od kilku miesięcy walczyłam z naprawą Corsy, kilka warsztatów rozłożyło ręce,... Em Bardzo dobry serwis (1) W Careno diagnozowałam niedziałającą klimatyzację. Uczciwie uprzedzili, że... Ania Elektryka i elektronika na najwyższym poziomie (1) Polecam gorąco byłem pierwszy raz i na pewno do was wrócę cena za usługę... Janusz Wiesiek-Rosół (1) Bardzo solidny i godny polecenia warsztat. Jestem bardzo zadowolony z jakości... Wiesiek Polecam (1) Profesjonalny i szybki serwis, fachowcy są uczciwi a naprawa solidnie... S. Godny polecenia! (1) Serwis jak najbardziej godny polecenia, naprawiam już 2 lata samochody: żony,... Andrzej L Doskonały warsztat (1) Szybko ,solidnie i dokładnie. Tymoteusz CARENO WARSZTAT DLA KLIENTA (1) Polecam uczcuwosc i fachowość Tadeusz Espace 2.0t (1) Witam serwisuje u chłopaków swoje kolejne auto i znają się na że czy bardzo... Przemek Pozytyw (1) Szybko i sprawnie. Mila obsluga. Zasluzony pozytyw. Polecam Klient Polecam ! (1) Serwis jak najbardziej godny polecenia. Naprawiam tam swój samochód już od 2... Mateusz Wymiana rozrządu (1) Zleciłem Firmie Careno wymianę rozrządu w samochodzie marki Renault Clio.... Andrzej POLECAM! Szybko, sprawnie i bezproblemowo! (1) Trafiłem do Careno po rozmowie z kolegą, gdzie można wykonać kilka... Jasiu Careno dobra firma (1) Serwisuje w Careno kilka aut bardzo solidna i rzetelna obsługa .Mimo że się... Tomek szybko profesjonalnie POLECAM!!!!!! (1) Szybko panowie uporali się z moją laguna iii za rozsądną cenę miła atmosfera... Marzena