WARSZTAT GODNY POLECENIA MIŁA I SYMPATYCZNA OBSŁUGA (1) Niedawno miałem awarie swojego autka na mieście a Panowie z warsztatu pomimo... PIOTR Sprawdzenie auta przed kupnem (1) Profesjonalne podejście do klienta.Usługa dotyczyła sprawdzenie auta przed... Marcin Polecam! (1) Korzystam z usług jako firma transportowa. Moje jednorazowe trasy to 1800km.... Northlane
pozytyw (1) Kompleksowa obsługa, bardzo mili panowie, pomogą, doradzą, nie naciagaja na... Sylwia z Gdańska POLECAM GODNY ZAUFANIA SERWIS (1) Czytając opinie na temat CARENO postanowiłem to sprawdzić i jestem bardzo... ZADOWOLONY PRAWDZIWY UCZCIWY SERWIS (1) W tym serwisie wykonałam pierwszą naprawę w swojej megane 5 letniej pierwszy... nina SPECJALIZACJA - R E N A U L T - 100% (1) POLECAM WARSZTAT CARENO DLA LUDZI , KTÓRZY CHCĄ ZAOSZCZĘDZIĆ CZAS , PIENIĄDZE... Ludwik POLECAM! POLECAM! POLECAM! (1) Polecam ten serwis, obsługa rzetelna, szybka, doradzają a nie naciągają a to... Bartek Odradzam (3) Drogie naprawy, nie uwzględniają reklamacji. Warsztat nie skupia się na... Zbigniew Jacek Pstrongowski - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy careno. Korzystałem kilka krotnie i... Jacek Pstrongowski nie polecam! (4) W trakcie standardowego przeglądu auta panowie natrafili na szereg "usterek",... niezadowoleni Jestem bardzo zadowolona! (1) W firmie Careno zrobiłam kilka napraw w swoim 7 letnim aucie ( wymiana... Nina POLECAM (1) Serwis jak najbardziej godny polecenia! Kompetentna obsługa, bez problemu... Michał