nie polecam

Pani, która mnie obsługiwała była bezczelna i chamska. Robiła łaskę, że przyjmie pieniądze za albę córki. Wydaje im się,że mają wyłączność na szycie alb w Trójmieście, bo się poukładali z proboszczami. Prawda jest taka, że zmuszają rodziców do kupowania takich samych alb dla wszystkich dzieci i poupadali na głowy z cenami. Alba wstępnie kosztowała 135 zł. Jak poszłam zapłacić w styczniu, to bezczelnie mnie poinformowano,że kosztuje już 150 zł. Ciekawe ile będzie kosztować w marcu? To jakaś masakra. Zwykły wyzysk. Nic tam więcej nie kupię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nie polecam

to i tak nieźle. my płaciliśmy 189zł za albę dla dziewczynki. u nich.
gdyby nie to, że córka nie chciała się wyróżniać to kupiłabym jej inną ponieważ ta zamawiana grupowo nie podoba mi się. mam nadzieję, że ceny już nie podniosą. w październiku zapłaciłam całość.

MY NIE MAMY ALB KOMUNIJNYCH PO 189ZŁ , TO NIE TEN SKLEP
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

WITAM SERDECZNIE PANI MONIKA KTO PŁACI NA CZAS TEN PŁACI MNIEJ ,TO PANI WINA ŻE SZŁA PANI DO NAS OD WRZEŚNIA I NIE MOGŁA DOJŚĆ .A TERAZ JEST PANI ZŁA NA NAS --- ŚMIESZNE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

ja również nie polecam. drogo i nie miło(ze strony szefowej) alba na wymiar a kilka poprawek. prawie każda dziewczynka miała poprawki i ten sam teks to każdej, "chce Pani zeby dziecku było wygodnie, czy zeby wyglądała jak manekin"
180 zł za albe to kosmicznie drogo!!!!! a po praniu strzępi się jak ścierka!!! materiał słaby i się bardzo gniecie.
dramat nie polecam!!!!