Poziom nauczania jest na przyzwoitym poziomie, nie jest tak łatwo zaliczyć semestru jak na innych prywatnych uczelniach. Od samego początku mam problemy z "miłymi" paniami w dziekanacie - załatwienie jakiejś rzeczy u nich graniczy z cudem. Już dwukrotnie zaginął mój indeks w dziekanacie przez co jestem w plecy w wpisami. Po sesji egzaminacyjnej dowiaduje sie, że mam jeszcze jeden przedmiot do zaliczenia jako różnice programową - bardzo szybko mnie o tym poinformowali. Pani pracująca w kwesturze ... - pisałem podanie o wydanie konkretnego zaświadczenia zawierającego potrzebną mi informację to oczywiście otrzymałem nie to co trzeba - a na takie zaświadczenie trzeba czekać minimum 2 tygodnie. Już nie będę wspominał o tym że ta szkoła ma tylko jeden punkt xero do którego kolejki zazwyczaj są tak długie że trzeba stać pół godziny :/ Atmosfera w tej szkole wg mnie nie jest przyjazna, ma sie odczucie że szkoła ma w d... studentów i chodzi im jedynie o ich pieniądze. Nie wybrałbym po raz drugi tej szkoły, żałuję do dzisiaj że ją wybrałem :/