nie polecam!!! zdecydowanie!!!

1. 3 osoby z personelu (2 kelnery, 1 manager) stojące przy stanowisku nie powiedzieli "dzień dobry" i nie zaproponowali miejsca.
2. w restauracji było ok 8-12 klientów - pusta sala).
3. ok 14.10 złożyłem najprostsze zamówienie: rosół po-arabsku i frytki. zamówienie zrealizowano szybko: rosół po arabsku, który (wg. starego przepisu ma być z kurczakiem) zawierał MAKARON! I nic więcej. najważniejsze- makaron był stary, nieświeży, suchy, twardy nawet po umieszczeniu go do gorącego rosołu. Wycofałem się natychmiast z zamówienia.
4. rozmowa z managerem (ten, który był w pracy 20 02 2011 o godz 14.15)
- Przepraszam, ale makaron w zupie jest stary i sztywny,prawdopodobnie nawet nie dzisiejszy.
- Ta-a-a-ak? Aha!
- A więc wycofuje się z zamówienia.
- Ok.
5. Czy uwierzycie w to, że MANAGER (osoba reprezentująca firmę) nawet nie przeprosił??? Nie mówię o kawie lub deserze w ramach przeprosin!
6. Kto poniesie konsekwencję za taką jakość obsługi (oprócz klientów)?
7. Panowie, nie liczcie na napiwki... i nie pracujcie -marni z was pracownicy!Jak chyba z właściciela właściciel, a z managera - menager...
8. Stanowczo nie polecam!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nie polecam!!! zdecydowanie!!!

Jeśli coś nie pasuje to zachowuje się to dla siebie a nie wypisuje w internecie. Pracuje w gastronomi i wiem że tacy ludzie jak ty są nie szanowani w domu dlatego wypisują takie bzdury w internecie bo to chyba tylko jedyne miejsce gdzie mogą się w końcu pożalic!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5