Sphinx

Restauracje

Gdańsk, al. Grunwaldzka 82

Steki stały się podstawą menu... (1) ...ale to co mi podano nie zasługuje na tę nazwę. Odradzam. Może kurczaka... Michał Kiepsko (1) Do rosołu przydałoby się dodać... bulionu :( smakował jak woda z olejem.... Never again Słabo (1) Skorzystałam z prom- śniadanie za 1 zł do kawy lub herbaty. Wybrałam pitę z... carrie
Fatalnia obsługa! (1) Niedziela przed 15 tą, całą "restaurację" obsługuje 3 kelnerów! Oczekiwanie... rodzinka z Poznania Nigdy więcej tam nie pójdę (1) Zamówiłem shoarmę klasyczną. Mięso było jak guma do żucia . Ledwo to zjadłem.... Barti350 Wykątkowo kiepsko, żałuję, że tam jadłem. Ocena 1 (1) Nie warto, totalna porażka! Reklamacja to fikcja. Zamówiłem shoarmę za 34zł... mamoń Nie polecam (1) Nieadekwatnie wysokie ceny w stosunku do jakości i ilości podanego jedzenia.... Katarzyna Tragedia (1) Jedzenie było niesmaczne, suche, specjalnie zamówiłem duża porcje ale nie... Marcin O. Będzie krótko - 24 zł za 8 kawałków mięska, kilka frytek, 3 surówki i bułkę + 8 zł cola 0.3 (1) A jeszcze gdzieś do 2005-2006 roku to była moja ulubiona restauracja. Szarma... Darek Nie polecam tego miejsca naprawde (1) dalem sobie 2 szanse i dzisiaj zdalem znowu i kolejny raz boli mnie brzuch i... Gosc Nie polecam (1) Potwierdzam wszystkie złe opinie poniżej. Na jedzenie czekaliśmy długo koło... Monika ireneusz - opinia (1) Zdecydowanie odradzam ,niemiła, leniwa obsługa, zamówienie niezrealizowane z... ireneusz Poniżej krytyki. (1) O ile lubię chodzić czasem do restauracji Sfinks o tyle to miejsce odradzam w... Krystian odradzam (1) Byłam kilkakrotnie w Sphinx'ie na Długim Targu wspominam to bardzo dobrze,... Anna mario olsztyn (1) w związku z naszą wizytą w gdańsku zajechaliśmy do spinx w c h manhatan... MARIUSZ Raczej nie polecam (1) Zawsze lubiłem od czasu do czasu pójść z dziewczyną do Sfinksa. Jednakże o... Tomek Beznadziejna! Nigdy więcej! (1) Trafiliśmy tam z braku laku mimo, że już wcześniej było bez szału, ale tym... Beata Nie polecam (2) Niedziela godz 12, brak ruchu w lokalu -10 min oczekiwania na kelnera mimo... pr Tragedia!! (2) Zacznę od tego, że sama obsluga ma wiele do zyczenia. Mowie tu glownie o... Marzena masakra!!! (1) Kelner nie miał pojecia o niczym. Siedziałam na przeciwko wydawki i widziałam... ula