Re: nie przyjemny kardiolog -dr.Sabiniewicz
Witam
Nie mogę wręcz uwierzyć w to co tu piszecie,miałam przyjemność poznać Dr.Sabiniewicza,operował osobiście mojego synka zaledwie 20 dni temu, od pierwszego naszego spotkania wiedziałam że spotkałam odpowiedniego lekarza,zacznę od początku,przez przypadek dowiedziałam się że u mojego 11 letniego syna podejrzewa się wadę serca, pojechaliśmy na echo serca, tam spotkałam Dr.Sabiniewicza,jak na pierwsze spotkanie muszę przyznać że jak spojrzał to aż strach się bać...może i troszkę nerwowo wykonywał badanie ,gdy skończył grzecznie poprosił cytuję""Teraz młody człowieku wyjdż i poczekaj na korytarzu,muszę porozmawiać z twoją mamą""Wiedziałam że nie jest dobrze to spojrzenie.....zaczął rozmawiać ze mną spokojnie,wytłumaczył mi że syn ma wadę serca,mało tego narysował mi na kartce jak wygląda (PDA-Przetrwały przewód Botalla),na dodatek tego wszystkiego wyszukał kalendarz i od razu zapisał nas na zabieg,zaledwie 10 dni póżniej osobiście operował syna,nie mogę uwierzyć w to co piszecie ,ja trafiłam na Anioła i jest nim Dr.Sabiniewicz!!.Na koniec naszej rozmowy(widział że nie jest mi łatwo)powiedział,a teraz Pani wyjdzie ,pójdzie do łazienki i się wypłacze-proszę nie pokazywać emocji przy synu ,porozmawia Pani z synem w domu i przygotuje go na zabieg.Widzimy się za 10 dni w akademi.NAPISAŁAM WAM TYLKO SAMO BADANIE ECHA SERCA !! SŁOWO W SŁOWO-CZY TAK WEDLE WAS POSTĘPUJE TYRAN????
Nie mogę dalej pisać odezwę się jeszcze i opiszę wam swój pobyt w szpitalu w akademi na oddziale kardiologi dziecięcej i uwierzcie mi nie mieliście do czynienia z Doktor KWIATKOWSKĄ !!To jest dopiero tyranka.;(
DOKTOR SABINIEWICZ -jest dobrym lekarzem może miał zły dzień,może tak trafiliście wiem że pierwsze spotkanie zawsze najważniejsze,ale postawcie się w jego miejsce,zapracowany zabiegany taki lekarz ma dużo obowiązków,,wiem wiem zawsze powinien niezależnie od nastroju mieć podejście do pacjenta,,,ale w imieniu mego syna naprawdę piszę że jest najlepszym lekarzem.
Pozdrawiam Seweryna
7
5