nie slowni ludzie "szukajacy"pracy
nie wiem o co chodzi ale wszystkie panie ,ktore wysyłaja do nas do sklepu cv albo nie stawiaja sie na rozmowe kwalifikacyjna,albo po rozmowie nie przychodza na umowiony dzien probny.napisze jakie mamy warunki pracy otoz
pelen etat zarobki w zaleznosci od wypracowanej premi okolo 1400 1500zl
pierwszy miesiac umowa zlecenia a potem umowa o prace(najpierw 3 mce a potem na stale)
godziny pracy to 6 h dziennie albo 12 miesiecznie przepisowo tyle ile powinno byc
praca w zespole kilkuosobowy-mloda fajna,zgrana ekipa
no fakt nie ma czasu na kawkowanie i przez te 6 godzin dziennie jest co robic
praca w sklepie z ekskluzywna odzieza meska
czy to jest cos strasznego? napiszcie szczerze dlaczego ludzie sa nieslowni i kaza mi tracic czas? ja naprawde staram sie byc mila w trakcie rozmow telefonicznych i bezposrednio.jestem zalamana i naprawde robie sie podejzliwa.Tracezaufanie do ludzi ktorzy ciagle robia mnie w balona i nie dodtzymuja slowa:(
pelen etat zarobki w zaleznosci od wypracowanej premi okolo 1400 1500zl
pierwszy miesiac umowa zlecenia a potem umowa o prace(najpierw 3 mce a potem na stale)
godziny pracy to 6 h dziennie albo 12 miesiecznie przepisowo tyle ile powinno byc
praca w zespole kilkuosobowy-mloda fajna,zgrana ekipa
no fakt nie ma czasu na kawkowanie i przez te 6 godzin dziennie jest co robic
praca w sklepie z ekskluzywna odzieza meska
czy to jest cos strasznego? napiszcie szczerze dlaczego ludzie sa nieslowni i kaza mi tracic czas? ja naprawde staram sie byc mila w trakcie rozmow telefonicznych i bezposrednio.jestem zalamana i naprawde robie sie podejzliwa.Tracezaufanie do ludzi ktorzy ciagle robia mnie w balona i nie dodtzymuja slowa:(