niekompetentni, nieuczciwi, pazerni
Zero kompetencji począwszy od braku podstawowej wiedzy o sprzedawanym asortymencie. Na przykład takie pojęcia jak szkło piaskowane, matowione chemicznie, głeboko piaskowane, grawerowane były przez pracownika mylone wielokrotnie, było widac, że nie ma pojęcia o czym mówi. Tu na szczęście ja wiedziałem i byłem w stanie wybrać bez pomocy. Niestety brak mojej wiedzy na temat stolarki skończył sie futryną, która w ofercie (a co za tym idzie w zamówieniu) była niekompleta (brak listew osłaniających styk futryna-ściana) mam teraz futrynę, która wymaga dokupienia 5 listew osłaniających i zapłacenia dodatkowo za montaż. Firma wyceniła mi 5 listew na w sumie 884,5pln brutto. Kontrolnie spytałem o cenę tych samych listew dwóch przedstawicieli firmy entra i uzyskałem (na piśmie) odpowiedzi odpowiednio 366,00 brutto i 518,50 pln brutto. Tak jakby producent próbował mnie naciągnąć.
Człowiek odpowiedzialny za pomiary nie pojawił się w dniu, w którym był umówiony, nie zadzwonił, nie odbierał telefonów. Zmarnowałem popołudnie czekając bez sensu na budowie.
Pmiary zostały wykonane byle jak gdyż po zamontowaniu ościeżnicy okazało się, że jest ona węższa od ściany o 3-4 mm.
Człowiek odpowiedzialny za pomiary nie pojawił się w dniu, w którym był umówiony, nie zadzwonił, nie odbierał telefonów. Zmarnowałem popołudnie czekając bez sensu na budowie.
Pmiary zostały wykonane byle jak gdyż po zamontowaniu ościeżnicy okazało się, że jest ona węższa od ściany o 3-4 mm.