niemoty w pracy

Od kilku miesięcy potwornie się dobijam tym, że w zespole w pracy mam same niemoty. Pracuję w międzynarodowej firmie, a mam wrażenie ,że zamiast specjalistów zatrudniają ludzi z przypadku. Wiecznie narzekają w firmie na wyniki. Jak tu pracować? Jeden z kolegów non stop obleśne tematy podejmuje. 3 osoby jakby intelektualnie do tyłu były, albo jak śwwinie w chlewie się zachowują.Tępe piekielnie. Każdego dnia te same błędy. Czy ktoś ma podobne doświadczenia?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: niemoty w pracy

Tak, mam taką jedną koleżankę Magdę. Co gorsza dyszy nienawiścią do innych, jest wredna, źle wychowana i ma problem ze skleceniem poprawnej wypowiedzi.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

A Ty sama jesteś taka "debeściara" czy badania na forum prowadzisz?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciesz się z pracownika swego bo możesz mieć gorszego, albo ciesz się z takiego bo możesz mieć z jakimkolwiek niedługo problem...
Powoli następuje "zmiana warty"...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Magda a w jakiej firmie pracujesz? Dzieki za odp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Międzynarodową firmą jest też biedronka lub KFC
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracodawca sam sobie winien, skoro zatrudnił osoby niepotrafiące sklecić zdania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Magdo, ostatnio na rozmowie rekrutacyjnej usłyszałam, że lepiej zatrudnić idiotę bo po pierwsze nie trzeba za dużo płacić a po drugie zwykle nie zna swoich praw ... Nadal Cię dziwi sytuacja u Ciebie w pracy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczko... to też tłumaczy czemu zatrudniono Magdę:D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czemu ją obrażasz? Bo odważyła się kogoś skrytykować? Mentalność gimbusa..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Po pierwsze - jeśli chce się kogoś skrytykować, to się idzie i mówi się mu to prosto w oczy. Obrabianie d*py na forum to właśnie jest mentalność gimbusa, a nie odwaga.
Po drugie - styl wypowiedzi autorki świadczy o tym, że sama do najbystrzejszych osób nie należy. Pachnie to hipokryzją. Nie lubię hipokrytów.Ot i tyle.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...