Re: nieprawidłowe przepływy krwi w pępowinie...
mydecorations
(14 lat temu)
Marlena, u mnie był inny problem. Pod sam koniec ciąży nagle zaczęli mnie straszyć, że dziecko będzie miało Zespół Downa albo jakąś inną wadę genetyczną, do tej pory gin nie moze się nadziwić, ze wszystko ok i mimo to każe mi jeszcze zrobić jakieś dodatkowe badania bo wg niego tak źle to wszystko wyglądało, że to aż niemożliwe, żeby było w porządku. Przez pierwsze trzy miesiące po porodzie szukałam jakieś przedziwnej choroby u dziecka, której nie było... oszaleć idzie z tymi lekarzami czasami ;p ruchy czułam, ale dziecko nie rosło w ogóle przez ostatni miesiąc - wszystko się zatrzymało, przepływy miałam ok, musiałam sprawdzać co tydzień, ktg kilka razy w tyg, synek urodził się mały ale teraz rozwija się super i wszystko jest OK. Moj przypadek jest zupełnie inny ale chodzi mi o to, żebyś była dobrej myśli bo stres moze tylko zaszkodzić. Życzę Ci, żeby wszystko się dobrze skończyło. Niestety czasami są rzeczy na które masz niewielki wpływ, więc jeżeli możesz w jakikolwiek sposób pomóc to zrób to - leż, odpoczywaj, relaksuj się i myśl pozytywnie. Niezmiennie trzymam kciuki :)
1
0