niesniety zabiegi depilacji nieskuteczne

Kuszony pozytywnymi opiniami właśnie z trojmiasto.pl udałem się na depilację laserową pleców. Miały być 3-5 spotkania i zadowalający efekt, ale po 4 sesjach przyznam szczerze, że efekt był marny - ilość włosów i ich kolor niewiele się zmienił, więc ogólnie odczuwam duże rozczarowanie. Mam poczucie kilkuset złotych wyrzuconych w błoto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Panie Marku, szanuje Pana zdanie w tym temacie, jednak nie moge zgodzić się z opinią iż efekt był "marny". Nastąpiła duża zmiana w ilości włosów, jak widać nie wystarczająca dla Pana jak na 5 zabiegów. Laseroterapia E-Light to powolny ale skuteczny sposób na usunięcie włosów... i zdecydowanie jest to metoda dla wytrwałych. W związku z tym podtrzymuję swoją propozycję wykonania nieodpłatnie kolejnego zabiegu. Wykonam go tak samo starannie i profesjonalnie jak wszystkie poprzednie.
Zachęcam do kontaktu z gabinetem .....Pozdrawiam..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Odpowiedź obiektu

Mija się Pani z prawdą. Sama wskazywała mi Pani w pierwszej wiadomości, że zabiegów będzie 3-5, zaś ja po 4tym nie widziałem praktycznie większej różnicy, więc proszę mnie nie czarować, że 5ty zabieg oznaczałby zupełny przełom w sprawie. Duża zmiana w ilości włosów? Jakoś jej nie widzę, a myślę, że to przede wszystkim klient powinien widzieć różnicę, a ja jej niestety nie widzę. Ponadto gdyby tak bardzo zależało Pani na zadowoleniu klienta, to darmowy zabieg powinna mi Pani zaproponować podczas spotkania, w trakcie którego przedstawiłem swoje wątpliwości, Pani zaś wolała zamiast tego stać i się uśmiechać. Już nie wspomnę o tym, że szanujący się usługodawca w takim przypadku powinien po prostu zwrócić część zapłaconej kwoty, skoro klient nie jest zadowolony z usługi i ma poczucie pieniędzy wyrzuconych w błoto.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1