Amelia Sun

Przedłużanie rzęs Depilacja laserowa Salony kosmetyczne

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 32A

Serdecznie Polecam , Pani Monika , Cudowna Osoba ! (1) Odwiedzam Salon Pani Moniki regularnie, oddaje pod jej opiekę zarówno dłonie,... Anonim Pani Monika Mistrzyni w tym co robi :) (1) Jestem Mega zadowolona z usług Pani Moniki. Poszłam tam z polecenia i troche... Gabrycha jestem mega zadowolona! (1) Po zaczerpnięciu informacji u koleżanki wybrałam Amelia sun & beauty co za... paola
niesniety zabiegi depilacji nieskuteczne (3) Kuszony pozytywnymi opiniami właśnie z trojmiasto.pl udałem się na depilację... marecki Gorąco polecam! (1) Gorąco i z czystym sercem polecam! Manicure GelColor O.P.I robione przez... Karolina Piękne paznokcie (1) Można się uzależnić od Gel Coloru :) Gorąco polecam, duży wybór kolorów,... Ola Przedłużanie rzęs (1) Witam Chciałam bardzo gorąco polecić Wam usługi w tym salonie. Osobiście... Karola Najlepszy salon w mieście!! (1) Gorąco polecam salon Amelia Sun&Beauty. Obsługa profesjonalna i... Kasia Solarium (1) Jestem bardzo wymagającą klientką, jednak Solarium spełniło moje... She kinia - opinia (1) Salon swietny. Obsluga mila az milo przyjsc ponownie. Zabiegi pierwsza klasa.... kinia POLECAM !!! (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i zamiłowanie !!! Salon kameralny, czysty... JK Zabiegi na twarz, POLECAM!! (1) Z polecenia poszłam na zabieg na twarz, moje oczekiwania były proste.... Mirosława POLECAM!!! (1) Salon kosmetyczny poleciła mi koleżanka. Zawsze z lekki stresem odwiedzam... Emilia Anna - opinia (1) Serdecznie polecam "Amelię". Byłam już na solarium, depilacji i zabiegu... Anna Polecam!!! (1) Bardzo miła obsługa, świetne lampy, super ceny i dodatkowe gratisy!!! Lokal... kasia polecam solarium (1) Byłam w gabinecie z polecenia koleżanki. Jak najbardziej jest on godny... Gosia Zabieg na twarz WOW!! (1) Od jakiegoś czasu domowymi sposobami usiłowałam pozbyć się przebarwień na... Marcelina Mucha depilacja (1) Efekt woow! nie musze sie juz codziennie golic! Jestem mega zadowolona i... ewa Polecam salon (1) Miałam przyjemność skorzystać z depilacji w salonie. Ceny są konkurencyjne,... Ewelina Zdecydowanie na TAK! (1) Kameralne solarium na Przymorzu, miła atmosfera, profesjonalna rzeczowa i... palunia