niewyżyci seksualnie "pracodawcy"

już mi niedobrze od tych ogłoszeń na tymże trójmiejskim portalu, typu "zatrudnię asystentkę, miła aparycja, proszę przesłać zdjecie całej postury, obowiązki: wykonywanie telefonów" no żesz kurde mać, niewyżyci pracodawcy, jest tutaj dział "sponsoring". nie róbcie z działu "dam pracę" chlewu.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: niewyżyci seksualnie

Dokładnie... Albo ogłoszenia dotyczące masażystek, aż się rzygać chce. Co za czasy...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niedługo zostaniemy Tajlandią Europy :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak zaczną usuwać niewłaściwe ogłoszenia to w dziale zatrudnię ofert będzie tak z 10.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak zablokują:
1.Masażystki
2. Marketing-łażenie po domach
3. Sprzedaż Energii-łażenie po domach
4. Manager- łażenie po domach
5. Szybko zarób kasę -mlm i jw
6. Eniro jw
7. Domówki-burdel
8. Finansistów jw.
9. Ulotki
10. Reklama jw.

to faktycznie pozostanie z 10 ogłoszeń :(
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czemu mieli by te ogłoszenia blokować ?!

Najważniejsze jest by były dobrze pogrupowane, najlepiej tylko w ofertach pracy sezonowej i tymczasowej i nie zatajali, że dają tylko zlecenie / dzieło / własną działalność.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja widząc takie ogłoszenie zawsze zgłaszam do moderacji że została wybrana zła kategoria i myślę że jakby większość z nas tak robiło to w końcu by sobie odpuścili i zaczęli by publikować swoje smieszne zatrudnię masażystkę w dziale sex sponsoring
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gościu może chcieć się w ten sposób dowartościować, że będzie mu parzyć herbatkę lub kawkę jakaś seksbomba, którą sobie wybrał w kastingu. Jeżeli ma jakiś irracjonalny kaprys, że sekretarką, asystentką ma być kobieta na literę B. i mieć równo 172 cm wzrostu to będzie takiej szukał. Głupota moim zdaniem, ale nie mi to oceniać. Atrakcyjność jest czymś subiektywnym i bywa brana pod uwagę.

A kompetencje i samo odbieranie połączeń to tylko część całości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

zwykły sponsoring i tyle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może ciut przesadzacie? W końcu sekretarka jest wizytówką firmy i szefa i wcale nie musi znaczyć, że musi z nim "sypiać" - jak by nie było jest to w pewnym stopniu stanowisko reprezentacyjne i oprócz tego, że będzie miała "coś" w głowie to jeszcze powinna mieć miłą aparycję, proste?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

no proste, ale jak sa wymagania miała aparycja, miły wiek, niejasne obowiazki , wysokie zarobki i wymagane zdjecie całej postury to sorry, ale to chyba jasne, co taka sekretarka robi. kurde moderator powinien się tym zając, w końcu ludzie chcą znaleźć pracę, a te ogłoszenia to kpina. ale niestety na trojmiasto.pl każdy może dodac ogłoszeie o każdej treści, i takie sa skutki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

no niestety tak to już jest, że cały ten nasz kochany internet (od kiedy zawędrował "pod strzechy") niezależnie czy traktujemy "po całości" czy lokalnie tak więc i to nasze trojmiasto.pl czy dowolny inny portal to taki trochę śmietnik, w którym możemy znaleźć zarówno wartościowe rzeczy jak i rozmaity chłam, ale tego raczej nie da się "ogarnąć", choć pewnie przynajmniej z grubsza by się dało, ale trzeba było by do tego kogoś specjalnie zatrudnić, dyżury 24h i tak X razy na każdym portalu z osobna - fizycznie nie wykonalne.
A tak na marginesie to myślę, że są osoby którym tego typu oferty pracy odpowiadają i jest im z tym dobrze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (15 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?