niezadowolony

Temat dostępny też na forum: Komputery
Pan Paweł serwisował moje 2 laptopy. Jeden padł i trzeba było go w trybie awaryjnym naprawić. Udało się odzyskać dysk - nie opłacało się naprawiać reszty. Załatwione ekspresowo. Jeśli chodzi o drugiego laptopa zalanego kawą-zostawiłem go na początku stycznia 2017 i odebrałem go pod koniec marca również 2017 na własne życzenie. Nie zostało nic naprawione, nie został nawet zdiagnozowany. Mimo moich usilnych próśb o kontakt Pan Paweł nie dawał znać co się dzieje z laptopem(sam ich nie naprawia tylko zawozi do serwisu X)chociaż zapewniał, że da znać konkretnego dnia jak wygląda sprawa. Okazało się,że serwisant w serwisie X jest na chorobowym od stycznia na czas nieokreślony. Równie dobrze laptop mógł być gotowy za rok. Nie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Opinia od laika: generalnie laptop po dokładnym zalaniu kawą gruntownej degradacji w wyniku elektrolizy jeśli nie są odłączone baterie i zasilanie a taki sprzęt dostałem do naprawy. Dzięki Panu niezadowolonemu już nie przyjmuję komputerów w takim stanie by nie sprowadzać sobie na głowę kłopotu z pretensjami o to cud uruchomienia wraka nie wychodzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0