Tomasz - ocena (1) Oceniam ich tak źle jak to tylko możliwe. Księgowość dramat. Pomocy żadnych.... Tomasz Użytkownik programu Druczek od ponad dwudziestu lat Jan z Warszawy. - ocena (1) Dziś jest 10-06-2024r. Zgłaszam bardzo fatalne traktowanie klienta. Obsługa... Użytkownik programu Druczek od p Zarzadca - ocena (1) Super zaangażowanie firmy SD Park w sam proces i kontakt z klientem, od... Zarzadca
Tadeusz Zielinski - opinia (1) Bardzo rzetelna ,solidna firma.Współpracujemy już od dobrych kilku lat a z... Tadeusz Zielinski Stefan - opinia (1) Korzystałem wiele razy, bez żadnych zastrzeżeń, zawsze pełna profeska.... Stefan Barbara - opinia (1) Polecam, szybko, sprawnie i profesjonalnie. Barbara Adam - opinia (1) Niestety na przestrzeni 11 lat użytkowania programu warsztat podzielam opinię... Adam Iwona - zadowolona klientka - opinia (1) Firma godna polecenia! Wysłuchują potrzeb, doradzają dobre rozwiązania za... Iwona - zadowolona klientka happy - opinia (1) Polecam, dobry i rzeczowy partner od podpisów. happy Waldek - opinia (1) Skorzystałem z usług z firmy PremNet jakiś czas temu. Ogólnie wrażenia bardzo... Waldek Top Quality! (1) Very professional and high quality service. They have smart Developers witch... Marit Super rozwojowe miejsce (1) Projekt R&D przez duże R! Mega miejsce na rozwój nawet dla doświadczonych... Z Trójmiasta zadowolony klient - opinia (1) polecam. Profesjonalizm i kompetencje zadowolony klient Obsługa IT (1) Świetna współpraca od wielu lat. Kompetencja i wiedza. Ludzkie spojrzenie na... Ulubiony klient:) Obsługa na 6+ (1) Prawdziwi profesjonaliści, polecam! MarcinD Filament (1) Spory wybór materiałów do drukarek 3D różnych producentów. Można płacić kartą. Ruda Szybko, sprawnie i solidnie (1) Szybka i profesjonalna obsługa, pan bardzo miły i pomocny, błyskawicznie... JM niezadowolony (2) Pan Paweł serwisował moje 2 laptopy. Jeden padł i trzeba było go w trybie... Pan Paweł wie kto Szczerze polecam! (1) Znają się na swojej pracy, doradzą (w przeciwieństwie do "doradców klienta" w... Andrzej Najlepszy serwis techniczny. (1) Jestem księgową i posiadałam już kilka podpisów kwalifikowanych. Polecam miłą... Beata Jankowska