Firma IT Interfeo (1) Potrzebujecie usług IT najwyższej jakości? Firma Interfeo zajmuje się... inga Polecam (1) Profesjonalizm i szybkość działania to podstawowy atut tej firmy. Polecam !! dr.IT nie polecam programy z jzk (12) Stanowczo nie polecam sprzedają oprogramowanie z licencją wieczystą... Użytkownik
Profesjonaliści (1) Kompleksowe wsparcie IT. Obsługują naszą pocztę. Odkąd z nimi współpracujemy... Rejsclub.pl Profesjonaliści, ITMORE polecam wszystkim (1) współpracujemy od kilkunastu lat. Ceny nie są najniższe, ale za to zespół... Sławomir Orszt Absolutnie nie polecam !!! (2) Monitoring w Polsce chodzi całkiem dobrze, za granicą odświeża co 10 min ???... Tomasz Nie polecam (2) Drogo, a jakość nie odbiega od średniej na rynku. Poza tym praktykują (z czym... Marek Jak najbardziej na TAK ! (1) Szybka i przyjaźnie wykonana usługa. Na początku miła Pani na przyjęciu, w... Andrzej Polecam (1) To jedyna firma jaką znalazłam w Trójmieście, która była w stanie odzyskać... Ania Ekspres (1) Skorzystałem z ekspresowej usługi aby odzyskać dane księgowe mojej firmy.... Marcin najlepsi na pomorzu (1) Chyba jedyne w okolicy laboratorium (a szukałem długo), które w dodatku... Darek HANIA - opinia (1) jak najbardziej polecam ... na pewno polecę znajomym... wszystko szybko... HANIA Polecam! (1) Bardzo profesjonalna obsługa, ponadto miło, uprzejmie i rzeczowo, pełna... Viola polecam (1) Obsługa szybka, konkretne działanie i konkretne odpowiedzi na zadane pytania,... Tomek Polecam usługę tej firmy!!! (1) Szybko, sprawnie, kompleksowo i do tego z dojazdem do Klienta i w bardzo... Ania Danka - opinia (1) Polecam.Usługa wykonana ekspresowo w miłej atmosferze.Odpowiedzi wyczerpujące... Danka Szybko, profesjonalnie, sprawnie (1) Gorąco polecam podpis elektroniczny z tej firmy. Wszystkie formalności... Michał Bardzo polecam :))) (1) Wszystko super. Pan zjawił się punktualnie, szybciutko zrobił wszystko co... Małgorzata Piórkowska Jak najbardziej polecam! (1) Wszystkie moje dane (ponad 300 GB) zostały odzyskane z dysku, który wydawał... Marta Ekspresowa realizacja i bardzo dobry kontakt! (1) Ekspresowa realizacja i bardzo dobry kontakt! Wojciech