Niespotykana profesjonalność (1) Wysoce kompetentna obsługa, bardzo dogodny i szybki termin realizacji. Z... Izabela Profesjonalnie i czytelnie!!! (1) Polecam bardzo. Na podstawie telefonicznej rozmowy na drugi dzień miałam już... Ewa Wąsikowska Profesjonalnie, szybko, skutecznie i do tego jeszcze sympatycznie :) (1) Polecamy serdecznie CREATOR
michal - opinia (1) porzadna firma, u mnie sie sprawdzilo michal Polecam! (1) Firma zna się na tym co robi, cena w 100% konkurencyjna biorąc pod uwagę... Stały klient POLECAM (1) W trakcie naszej współpracy firma ITMORE wraz z jej całym zespołem... Joanna Marcinkowska Polecam firmę IT More (1) Wsparcie informatyczne ze strony ITMORE zapewniło nam pomoc przy obsłudze... Alicja Piątkowska Inżynierowie - programiści - godni polecenia (1) Od kilku lat programiści z ITMORE wykonują dla nas prace programistyczne tzn.... Jan Idealny to ten program nie jest (3) Symfonia Handel ma duży problem z uprawnieniami. Osoba może nawet niechcący... piker Polecam (1) Z ITMore współpracujemy już od kilku lat, i naszą współpracę można ocenić w... GDA profesjonalna firma (1) Gorąco polecam firmę IT More. Obsługują naszą firmę od wielu lat w szerokim... Michał Dedykowane oprogramowanie (1) Firma ITMORE zaoferowała nam stworzenie programu dedykowanego dla nas i... Łukasz Profesjonalna firma (1) Z usług ITmore korzystam od ponad roku jestem bardzo zadowolony. Błyskawiczna... Marcin NIE POLECAM (2) Właściciel firmy - stale obiecujący, że wszystko da się zrobić, dopóki nie... mgru Szybko i profesjonalnie!!! (1) Czynność została wykonana w ciągu 20 min. po wcześniejszym umówieniu przez... Katarzyna zakup podpisu elektronicznego (1) Duża wiedza fachowa, profesjonalne podejście do klienta, pełna informacja dla... Danuta Podpis elektroniczny (1) Szybko i profesjonalnie zrealizowana usługa. Zdecydowanie polecam tą firmę -... Karolina Polecam (1) Profesjonalna obsługa godna polecenia! Przedsiębiorca Pełen profesjonalizm (1) Sprawa załatwiona w ciągu półtorej godizny od pierwszego telefonu. Szybko,... MB Zakup certyfikatu kwalifikowanego (1) Szybko i profesjonalnie zrealizowana usługa. Cała procedura nabycia... Zbigniew