nigdy więcej nie skorzystam z usług salonu
Jestem wieloletnia klientka salonu optical christex w batorym, zreszta zakupy i badania robi tam cała moja rodzina, dziś miałam wątpliwa przyjemność poznać nowy personel salonu. Potrzebowałam zrobic okulary z innych zniszczonych bez ich właściciela. Zawsze dostawałam -20% rabatu na zakupy powyżej 500 zł. Nie dość tego, ze jako stały klient nie dostałam rabatu przy zakupie okularów za 780zl. Pracownica stwierdziła ze nie przyjmują zwrotów, ponieważ weszłam z nią w dyskusje. Żeby tego było mało Pani odebrała transakcje swojej koleżance, szczyt chamstwa. Pani blondynce radzę zwrócić się do szefostwa. A j ze swojej strony absolutnie nie polecam. Czuje się oszukana jako stały klient, słysząc w dodatku od Pani - "ale ja Pani nie znam, nie wiem czy jest Pani stałym klientem" szczyt bezczelności nastąpił kiedy Pani mi dała ulotkę z rabatem -30% na zakup okularów powyżej 500zl ważna do końca grudnia.Zdecydowanie już nigdy tam nie pójdę!!!!!!!!!! I wszystkich, którym zawsze polecałem ten salon na pewno skieruje gdzie indziej.