nigdy więcej

Temat dostępny też na forum: Tesco
Dzisiaj zrobiłem błąd i byłem w sklepie po 21
1. Stoisko z rybami - pani sprzedawczyni chowa wędzone makrele... gołymi rączkami, bez rękawiczek. Mam nadzieję że po skorzystaniu z WC dokładnie umyła swoje łapki.
2. Na stoisku z mięsem to samo. Sprzedawca podaje kawałek wieprzowiny. Oczywiście bez rękawiczek. Chyba był chory bo na swój towar kichał (!).
3. Stoję w kolejce do kasy. Nagle pani kasjerka ogłasza, że zamyka kasę (ponieważ już stałem w kolejce założyłem mylnie, że mnie obsłuży). Po paru minutach ogłosiła mi, że się do kolejki "wepchałem".

No tak, przychodzi cham do sklepu i chce coś kupić. Skandal szanowni Państwo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: nigdy więcej

Wczoraj wieczorem udałam się po czajnik elektryczny do TESCO. Jak się okazało była to pomyłka kupiłam czajnik wystawiony za 59,00 a zapłaciłam przy kasie 79,99. Moja nieuwaga i brak kontroli przy jeszcze innych zakupach. Rano zadzwoniłam i od Pani się dowiedziałam że on już kosztuje 120,00 to i tak miałam szczęście bo ceny zmieniaja sie z minuty na minutę . LUDZIE uważajcie na ceny bo one potrafią sie zmienić w trakcie dojścia do kasy tak z tego wynika. Ciasteczka reklamowane za dwie paczki 5,oo przy kasie jedne 4,29 a drugie 3,29 nawet przez telefon pani nie musiałam tłumaczyć o co chodzi bo doskonale wiedziała.
Po prostu Uważajcie to to rżnięcie na żywioł. Czuję się OSZUKANA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0