Wielkie kolejki to brak szacunku do klienta! (2) Myślą, że w ten sposób oszczędzają, a tracą po wielokroć! Mieszkam na... Anna Gdańszczanka (1) Sklep Meg zakupy internet bardzo mega Katarzyna Psy nie mile widziane (4) 4kg czysciutka grzeczna psinka po szkoleniu zostala wyproszona z galerii... Tomek
Porażka (1) Kapusta kiszona na wagę śmierdzi wygląda jakby leżała z miesiąc puste półki... Ja Tesco ma wiele do poprawienia (1) Nie lubię krytykować. Przyjemniej jest oceniać dobrze. Ale co robić, gdy są... Ryszard Bojanowski Żenujący problem od czasu istnienia tesco (1) Ten market to porażkaorganozacyjna i porażka jeżeli chodzi o zarządzanie.... Klirnt obsluga kas (4) Dzis przed 24 byla otwarta tylko jedna kasa a kolejka ogromna KOMUNA!!!!! Jak... pp Żenada !!! (1) Dnia 7.12.2016 r robilismy z Zona i dwuletnia coreczka zakupy w Panstwa... Ostatni Klient. Wielka MASAKRA KOLEJKI DO KAS I NIEMIŁA OBSŁUGA!!! (1) Chodząc do TESCO na zakupy w rożnych porach dnia zawsze natrafiam na mega... Niezadowolona Kolejki do kas!!! (1) Długość kolejek do kas bije codziennie nowe rekordy. 30 osób w kolejce to już... Chełmianin Dla mnie ok! (1) Kupiłam niekompletnego grila, bez problemu przyjeto zwrot, moglam sama wejsc... Kasia ma sa kra (1) kas 25 a czynne może z 6, wielkie kolejki, obsługa niekompetentna, stare... blue nie polecam zakupow! (1) Kilka razy zamawialam przez tesco online cala ogromna liste zakupow. ale ten... Pani Nie polecam. (2) Sklepu nie polecam. Robiłam tam zakupy ale więcej nie pójdę. Ceny mają takie... Zawiedziony klient Na hali sprzedawane są żywe karpie! (1) Nie wiem co mogłabym z tym zrobić, na razie przedstawię opinię i fakt tutaj.... kaarolaa0 Komuno wróć... a w tesco już jesteś :) (1) Wybrałem się dzisiaj na zakupy z żoną do hipermaketu, a okazało się ze jestem... Tomasz kasy dla kobiet w ciazy (4) Dzisiaj robiłam poraz kolejny zakupy w tesco. Wszystko pięknie, na miejscu i... jaga Obsługa kienta (1) Z własnego gapiostwa kupiłem dziś odkurzacz bez rury. Po kontakcie z obsługa... Radek Czas stania w kolejce = masakra (4) Bardzo duży wybór asortymentu na sklepie, czasem fajne ceny promocyjne np.... Krzysztof Porażka (2) Ogólnie drogo, artykuły przemysłowe drogie, znalezienie obsługi na stoisku to... petarda