śmierdzące ryby (2) 13.10.09 ok.godz. 10 sprzedano mi ŚMIERDZĄCE wędzone flądry. Oprócz... smakosz ryb Tragedia!!!!! (1) Poszłam do tesco kupi laptopa o godzinie 18 i co sie dowiedzialam ze go nie... Dorota Porażka i skandal (1) Braki na półkach, mały wybór, brak podstawowych produktów, zbyt mała ilość... Julia
żenada (1) Co to do cholery za hipermarket ??? 1. Brak podstawowego asortymentu ! 2. Nie... mieszkanka dzielnicy Chełm Jestem na tak!! (1) Jedyny minus tego sklepu to często jego klienci!! To ludzie zostawiają syf i... Agnieszka REKLAMACJA (1) Kupiłem grę za 100 zł, okazało sie że nie mogę jej zainstalować na drugi... Tomasz Gajewski Tesco Cienista (1) Troche mało kas czynnych ale kolejki podobne jak w innych Hipermarketach. Nie... Klient 2 x tyg. badżmy obiektywni..... (1) Codziennie korzystam. robiąc zakupy...typu bułeczki mleko... stała klientka Szok (1) Tragedia!!!! tyle kas atylko 5 czynnych! Co się będzie działo na Swięta? pojke2 Najgorszy hipermarket w Trójmieście (1) Byłem dwa razy około godz. 22:00 - ludzi sporo a czynne DWIE kasy... Wrzek dno dna-TRAGEDIA (1) TO CO ZOBACZYLEM NA WLASNE OCZY W GLOWIE SIE NIE MIESCI!!!!!! TRAGEDIA... rafal Porażka i skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nigdy więcej nie skorzystam z tego sklepu! Potrzebowałam wydrukować dokumenty... beata zalewska produkty w promocji dla dzieci.....uwaga (1) Porażka, mowa o promocji która miała się zacząć 13 listopada 2008, jak... Seba Porażka (1) Po godzinnym czekaniu w kolejce przy kasie usłyszałem, że większość artykułów... FAN TESCO moloch (1) moloch horche