Nareszcie (7) Nareszcie w Tesco otwarto nową kwiaciarnie,jestem mile zaskoczony obsługą i... Wiktor kwiaciarnia Galeria Chełm (5) Mile zaskoczony byłem gdy dzisiaj z rana udałem się na zakupy do galerii... Maciej Tesco na Chełmie (3) Dziś miała być dostawa maskotek angry birds .Ciężko je dostac za te znaczki... R.H.
Kot w Tesco (1) Tescowy Abergolden. Od dziś stosujcie analogie do kota w worku jw. ps. można... piotrek Stała klientka, ale zawiedziona dzisiejszą sytuacją (3) Zaciekawił mnie jak zwykle regał promocyjny. Znalazłam na nim "Alpejskie... zuza jestem mile zaskoczona (1) jestem mile zaskoczona,czysto nie brakuje towarów ani ekspedientek a nie tak... kasia koszmar (1) chodze tam cały czas ,jestem stałym klientem,,wszystko ok ,tylko ten bałagan... Zibi Polecam (1) BDB lokalizacja, duży parking , szeroki asortyment, niskie ceny no i... D Żenujące nocne kasy (1) To co się dzieje przy nocnych kasach przypomina jedynie PRL. Klienci są zdani... maciek Zła obsługa (1) Niewyobrażalne kolejki Poszedłem kupić dwie rzeczy po czym idę do kas, patrze... Niron nie polecam - kolejki przy kasach! (3) Kilkukrotnie zwracałam już personelowi uwagę na bałagan przy kasach. Ostatnio... Magda BLOND PANI W BIAŁYCH ADIDASKACH (1) uwaga na Panią w blond włosach i białych adidaskach, dość młoda koło 25 lat,... gdańszczanka zadowolony (1) Ja w przeciwienstwie do innych bardzo jestem zadowolony z zakupow w Tesko w... nowy nigdy więcej (2) Dzisiaj zrobiłem błąd i byłem w sklepie po 21 1. Stoisko z rybami - pani... Były klient Zła obsługa. (1) Jestem bardzo niezadowolony z obsługi dlatego że byłem dziś wieczorem na... Kamilos Uwaga na promocje w Tesco (1) Wciskają ciemnotę, w stylu 2 szt za kwotę x, po czym przy kasie jest 30%... gun robert - opinia (1) jestem klientem od 2 lat.Po bardzo słabym okresie widać poprawę z... robert WÓZKI (1) Macie krzywe wózki, którymi bardzo ciężko się prowadzi, zauważyłem, że jest... Bogusław WSPANIAŁY NADZÓR KASOWY (1) OBSŁUGA JEDNEJ Z KAS MIAŁA PROBLEM Z MOJA KARTĄ PŁATNICZĄ. POMIJAM ŻE PIĘKNA... JACEK S. Zbyt mała liczba czynnych kas!!! (2) Jak to najczęściej bywa w sobote, wybrałam się po zakupy właśnie do TESCO.... Ula