nigdy więcej !!!!!!!

Temat dostępny też na forum: iTaxi.pl S.A.
Jeśli komuś zależy na czasie aby dotrzeć do konkretnego miejsca zdecydowanie nie polecam. Sytuacja taka przytrafiła się mi nie po raz pierwszy. Kolejny raz czas oczekiwania na taksówkę to 20-30 min (bez wcześniejszego uprzedzenia, że trzeba będzie tyle czekać!). Po wykonaniu telefonu z pytaniem gdzie jest taksówka i ile trzeba będzie jeszcze czekać otrzymałam informację, że przecież kierowca stoi pod wskazanym adresem (oczywiście go tam nie było), a innym razem, że niestety przejął inny kurs i następny może przyjechać za 15 minut!. Obsługa telefoniczna to kolejny problem - tak nierzetelnej i lekceważącej podstawy w obecnej rzeczywistości wydaje się trudno spotkać - a jednak ! Cena za kurs to nie wszystko! Przy takim podejściu do klienta życzę powodzenia. Na pewno nikomu ze znajomych nie polecę tę korporacji, a wręcz przeciwnie zdecydowanie odradzam!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: nigdy więcej !!!!!!!

Ja regularnie korzystam z usług AS TAXI i nigdy nie miałam podobnej sytuacji. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Panie telefonistki są uprzejme i zawsze dzwonią do mnie z informacją w przypadku kiedy taksówkarz jest szybciej. Nie zdarzyło mi się czekać na taksówkarza dłużej niż zostałam poinformowana za ile przyjedzie. Polecam wszystkim z uwagi na konkurencyjne ceny!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2