Piotr - ocena (1) Najlepsza korporacja w Gdańsku. Samochody czyściutkie, kierowcy sympatyczni,... Piotr Katarzyna Figura - ocena (1) Profesjonalnie ! Jechalismy z P. Pawlem bialą toyotą. Przemily i uczynny... Katarzyna Figura Anna Chyła - ocena (1) Po poznaniu Kierowcy ze Speed Taxi- zamawiam kursy tylko z tej firmy.... Anna Chyła
Anna - ocena (1) Bardzo profesjonalna i uczciwa firma. Przyjechałam pociągiem do Gdańska i... Anna Piotr - ocena (1) Skorzystałem z usługi zamawiając Taxi dzień wcześniej. Kierowca przyjechał... Piotr Damian - ocena (1) Godna polecenia korporacja, szybki dojazd, mili kierowcy(sami Polacy) i... Damian Kasia - ocena (1) Miło i sympatycznie, punktualnie i czysto w aucie. Polecam Kasia Maciej Myrdzik - ocena (1) Bardzo komfortowa i przyjemna podróż. Maciej Myrdzik Andrzej - ocena (1) Bardzo dobra korporacja, mega dobra jakość wykonywanych usług, samochody... Andrzej Kasia - ocena (1) Super kierowcy, w szczególności Pani o numerze 353. Pomogła mojej babci... Kasia zadowolony - ocena (1) Na dzień dzisiejszy, praktycznie jedyna firma o charakterze tradycyjnym, na... zadowolony Andrzej - ocena (1) Zamówiłem kurs z dworca pkp gdańsk główny . Taxi szybko podjechało i... Andrzej henkon - ocena (1) Jechalismy z żoną z Przymorza do centrum Gdyni w ostatnią sobotę maja... henkon Vitalii - ocena (1) Polecam korporacji do korzystania taxi Vitalii Marcin - ocena (1) Najlepsza Taxi w Gdańsku. Profesjonaliści. Obsługują lotnisko, szpitale,... Marcin Julia - ocena (1) Nie polecam. Kierowca był zajęty rozmową telefoniczną w czasie jazdy,... Julia Joanna - ocena (1) 21.05.25 , wieczorem ok.godziny 21.48 jechałam kursem z itaxi. Jestem bardzo... Joanna Marlena - ocena (1) Najgorsza korporacja jaką znam. Tydzień temu zamówiłam taksówkę z informacją... Marlena Joaska778 - ocena (1) Najlepsze Ctaxi Gdańsk, bezpieczny dowóz na Wyspę Sobieszewska i nie drogo.... Joaska778 Cienki - ocena (1) Polecam , wszystko jak najbardziej ok Cienki