henkon - ocena (1) Jechalismy z żoną z Przymorza do centrum Gdyni w ostatnią sobotę maja... henkon Vitalii - ocena (1) Polecam korporacji do korzystania taxi Vitalii Marcin - ocena (1) Najlepsza Taxi w Gdańsku. Profesjonaliści. Obsługują lotnisko, szpitale,... Marcin
Julia - ocena (1) Nie polecam. Kierowca był zajęty rozmową telefoniczną w czasie jazdy,... Julia Joanna - ocena (1) 21.05.25 , wieczorem ok.godziny 21.48 jechałam kursem z itaxi. Jestem bardzo... Joanna Marlena - ocena (1) Najgorsza korporacja jaką znam. Tydzień temu zamówiłam taksówkę z informacją... Marlena Joaska778 - ocena (1) Najlepsze Ctaxi Gdańsk, bezpieczny dowóz na Wyspę Sobieszewska i nie drogo.... Joaska778 Cienki - ocena (1) Polecam , wszystko jak najbardziej ok Cienki Paweł - ocena (1) Bardzo miła obsługa, kierowcy z doświadczeniem. Zadbanie mają samochody! Paweł Anna - ocena (1) Najlepsza taxi w mieście! A nawet Trójmieście Anna Grzegorz - ocena (1) Profesjonalnie, świetnie zorganizowany przewóz o świcie z wcześniejszą... Grzegorz Katarzyna - ocena (1) Przeszedłam z konkurencji do City Plus Taxi i jestem zadowolona dziś w dniu... Katarzyna klientka - ocena (2) Rzetelność tej firmy to już przeszłość a do niedawna była to jedna z... klientka Marcin - ocena (1) Zgubiłem klucze w ich taksówce. Nie można zadzwonić do kierowcy (klikam na... Marcin Karol - ocena (1) Najlepszy partner flotowy Uber Bolt s samymi niskimi kosztami (60zl+5%vat od... Karol Nina - ocena (1) Miły kierowca , uprzejmy szybko,sprawnie i solidnie Polecam Nina Kuba - ocena (1) Wszystko ok Fajne Duże Taxi nawet lodówkę dało radę przewieść...polecam Kuba Chania - ocena (1) Super Taxi Szybko i Solidnie 5 os. plus bagaze beż problemu/Busik/ Chania Michał - ocena (1) Już zawsze będę jeździć tylko z Wami i Was będę polecać. Dziękuję Pani Oli... Michał Rob - ocena (1) Usługa przewozu na wysokim poziomie, merytoryczna rozmowa z kierowcą, świetna... Rob