klientka - ocena (2) Rzetelność tej firmy to już przeszłość a do niedawna była to jedna z... klientka Marcin - ocena (1) Zgubiłem klucze w ich taksówce. Nie można zadzwonić do kierowcy (klikam na... Marcin Karol - ocena (1) Najlepszy partner flotowy Uber Bolt s samymi niskimi kosztami (60zl+5%vat od... Karol
Nina - ocena (1) Miły kierowca , uprzejmy szybko,sprawnie i solidnie Polecam Nina Kuba - ocena (1) Wszystko ok Fajne Duże Taxi nawet lodówkę dało radę przewieść...polecam Kuba Chania - ocena (1) Super Taxi Szybko i Solidnie 5 os. plus bagaze beż problemu/Busik/ Chania Michał - ocena (1) Już zawsze będę jeździć tylko z Wami i Was będę polecać. Dziękuję Pani Oli... Michał Rob - ocena (1) Usługa przewozu na wysokim poziomie, merytoryczna rozmowa z kierowcą, świetna... Rob Michał - ocena (1) Zdecydowanie Nie polecam itaxi Hallo Super Hallo Neptun Michał Tomek - ocena (1) Na czas pełen profesjonalizm polecam Tomek Marek - ocena (1) Totalna kompromitacja. Zamówiłem przejazd dzień wcześniej. Kierowca nie... Marek Tomasz - ocena (1) Polecam ! Auto super czyste, kierowca fachowiec ! Od dzisiaj jeżdżę tylko z... Tomasz Krzysztof - ocena (1) Polecam korzystanie z usług firmy. Kierowcy zawsze uprzejmi, a pojazdy aż... Krzysztof Mariusz - ocena (1) Kierowcy bardzo pogodni i kulturalni, a nawet dostarczają zakupy na Wyspę... Mariusz Aleksandra - ocena (1) Korzystam z usług firmy od 1,5roku. Najbardziej chwalę sobie jakość,... Aleksandra Turystka - ocena (1) Godni zaufania, niezawodni Turystka Agnieszka - ocena (1) Nie polecam absolutnie. Taksówka zamówiona na 4:30 nie przyjechała, dzwoniłam... Agnieszka weronika - ocena (1) Super Taxi Polecam...Tanio Szybko Solidnie;) weronika Adrian - ocena (1) Zamówiłem taxi na godzinę 3:30, kierowca był 5 minut przed czasem, dzięki... Adrian Krzysztof - ocena (1) Zleciłem odbiór tablic rejestracyjnych i dowóz do domu. Wszystko zgodnie z... Krzysztof