Barbara - ocena (1) Nie Polecam Absolutnie firmy speed taxi ceny to porażka na cennikach ceny a... Barbara Zbigniew 2a - ocena (1) pierwsza rozmowa super otrzymałem oferte bardzo ciekawa i kompleksową przewoz... Zbigniew 2a Piotr - ocena (1) Nawet nie wiedziałem że tutaj też można was znaleźć Piotr
Marcin - ocena (1) Polecam zawsze na czas ,tanio oraz czysto w autach i miła obsługa podczas kursu. Marcin Kuba - ocena (1) Najlepsza korporacja w Gdańsku. Zawsze na czas fajni kierowcy i czyste auta.... Kuba Andrzej - ocena (1) Po prostu normalnie. Jazda na taksometr. paragon. Andrzej MW - ocena (1) Super korporacja i przemili kierowcy MW ARCZI - ocena (1) Przerobiłem już kilku partnerów i MB Partners wypada zdecydowanie najlepiej.... ARCZI Marian - ocena (1) Zawsze na czas. Dobra cena. Marian M - ocena (1) Nieumiejętni kierowcy M Paulina - ocena (1) Pełna kultura, przejazd bardzo bezpieczny, polecam. Paulina Roman - ocena (1) Super kierowcy , bezpieczie i na czas Roman Pasazer - ocena (1) Czysto i schludnie cena umiarkowana,polecampasa Pasazer Stały klient - ocena (1) Korzystałem wcześniej z innych korporacji, jednak jak skorzystałem z CTaxi to... Stały klient Piotr - ocena (1) Szybko sprawnie kulturalnie i za normalne pieniądze czyli tak jak powinno być... Piotr Filip - ocena (1) Na czas, cena znana z góry Filip Aleksandra - ocena (1) Szybko tanio komfortowo polecam!!! Dojazdy na lotnisko Aleksandra Nina - ocena (1) Super przewóz polecam Nina Magdalena - ocena (1) Polecam serdecznie! Pan bardzo miły, terminowy, korzystałam parokrotnie-... Magdalena Kuba - ocena (1) Super fajne Taxi Szybko Tanio Solidnie.Duże auto:) Kuba