Krzysiek - ocena (1) Bardzo rzetelna firma. I przesympatyczna pani kierowca. Polecam ..naprawdę warto Krzysiek Oksana - ocena (1) Dzień dobry. Miałam kurs dziś w nocy. Kierowca nr 108 w garniturze,bardzo... Oksana Bernarda - ocena (1) Korzystałam w Gdyni z 3 różnych korporacji Taxi , city taxi jest the best ,... Bernarda
Ramona - ocena (1) Absolutnie nie polecam. Przyjaciółka zamówiła mi taksówkę na lotnisko, za... Ramona Eliza - ocena (1) Bardzo mila obsluga telefoniczna, przystępne ceny, czas oczekiwania do 10... Eliza Agnieszka - ocena (1) Miła obsługa, kulturalny kierowca znający miasto Agnieszka Karol - ocena (1) Witam jechałem któryś raz z rzędu z różnymi kierowcami z postoju i jestem... Karol Marla - ocena (1) Korzystałam z przejazdu taksówką i jestem bardzo zadowolona. Kierowca... Marla Sandra Kozicka - ocena (1) Bardzo łatwo się dodzwonić i od razu ustalona kwota i trasa bez ukrytych... Sandra Kozicka Grześ - ocena (1) Tanie i dostępne. nic poza tym Grześ Grześ - ocena (1) Super firma, kontakt dosłownie perfekcyjny od samego początku, samochód... Grześ Anna Maria Biniecka - ocena (1) jeżdżenie z tą firmą to sama przyjemność. auta czyste, pachnące, kierowcy... Anna Maria Biniecka Marta W - ocena (1) Podróż taksówką przebiegła bardzo komfortowo auto było czyste, zadbane i... Marta W Gosia - ocena (1) Polecam firmę ! Punktualni, słowni. Zawsze można na nich liczyć ! Gosia Jerzy - ocena (1) Nie polecam pana z auta GKA6782A Jerzy Bogdan - ocena (1) Świetna obsługa telefoniczna świetna obsługa kierowców takiej korporacji w... Bogdan Marta - ocena (1) Daje tylko 6 gwiazdek bo więcej nie można. Bardzo uczciwy i kulturalny... Marta Piotr - ocena (1) Najlepsza korporacja w Gdańsku. Samochody czyściutkie, kierowcy sympatyczni,... Piotr Katarzyna Figura - ocena (1) Profesjonalnie ! Jechalismy z P. Pawlem bialą toyotą. Przemily i uczynny... Katarzyna Figura Anna Chyła - ocena (1) Po poznaniu Kierowcy ze Speed Taxi- zamawiam kursy tylko z tej firmy.... Anna Chyła