Robert - ocena (2) Tylko Neptun taxi, zawsze na czas, dobre ceny Robert Grzegorz - ocena (2) Szczerze najlepsza korporacja w Trójmieście, punktualni , kulturalni .... Grzegorz Tomasz - ocena (2) Zawsze na czas. Polecam Tomasz
Czarek - ocena (2) Zawsze na czas i zawsze profesjonalnie. Samochody czyste i zadbane. Jeśli... Czarek Pawel - ocena (2) Swietna korporacja,zawsze na czas,pelny profezjonalizm Pawel Kinia - ocena (2) Polecam, pełen profesjonalizm Kinia Jacek Z - ocena (2) Zawsze na czas myślę że to jest najlepsza korporacja Taxi w Gdan̈sku polecam Jacek Z Kasia - ocena (2) Korzystałam z Neptun Taxi kilkukrotnie i za każdym razem byłam bardzo... Kasia Robert - ocena (1) Czysto miło bezpiecznie . Robert Klient - ocena (1) Wszystko ok sprawnie i czysto Klient Paweł - ocena (1) Usługa na najwyższym poziomie. Transfer lotniskowy sprawnie zorganizowany.... Paweł Bogusia - ocena (1) Super obsluga autko na czas przemily kierowca nr84 w bialej toyocie Bogusia Agata - ocena (1) Stanowczo odradzam korzystania z usług tej firmy . Taksówka zamówiona dzień... Agata Gosia T - ocena (1) Pierwsza ale zdecydownsie nie ostatnia podróż z ta Korporacja. Punktualnie ,... Gosia T Gosia T - ocena (1) Pierwsza ale zdecydownsie nie ostatnia podróż z ta Korporacja. Punktualnie ,... Gosia T Aleksandra - ocena (1) Pań taksówkarz zamówiony na Dworzec Główny w Gdyni na godz. 7.30 skasował za... Aleksandra Jacek - ocena (1) No nie wierzę. Ile to już lat korzystania z Waszych usług? 28:) przed chwilą... Jacek M - ocena (1) Zamowiłem przejazd za który w aplikacji miałem zapłacić 25 zł. Kierowca nie... M Lucyna - ocena (1) W dniu dzisiejszym o godzinie 6 rano przez aplikację złożyłam zamówienie na... Lucyna Robert - ocena (1) Firma iTaxi dba o swoją warszawska renomę... Gorzej o inne miasta... A jak w... Robert