Pola - ocena (1) Przemili i bardzo pomocni kierowcy, zawsze na czas, a w razie korków to też... Pola Stefan - ocena (2) Na skupowali upadające pseudo korporacje i udają wielki firmę a prawda jest... Stefan Kamila - ocena (1) Przejazdy zawsze w miłej atmosferze, auta czyste i pachnące a kierowcy bardzo... Kamila
Darek i Ania - ocena (1) Jeśli szukacie taksówkarzy, którzy nie tylko zawiozą was wg nawigacji z... Darek i Ania Luk - ocena (1) Punktualnosc, jakos samochodow, taksówkarze z prawdziwego zdarzenia, nie... Luk Asia - ocena (1) Z każdym rokiem więcej młodszych kierowców w świeżych, czystych autach.... Asia Aaa - ocena (1) Brak słów. Złożyłem zamówienie a o ustalonym czasie nikogo. Aaa Piotr - ocena (1) To jest porażka zbieranina kierowców z wszystkich upadających korporacji... Piotr Wieslawa - ocena (1) 25 10 br zamówiłam kurs z Gdynska 5.Przyjechal Pan zujacy gume i nawet nie... Wieslawa Dzoann - ocena (1) Szkoda, że nie można dodać minusowej oceny! Ten przewoźnik to jakaś tragedia... Dzoann Brak - ocena (1) Bardzo miła obsługa samochód czysty zadbany, kierowca prze sympatyczny,... Brak Małgosia - ocena (1) Dzisiejszej nocy ze względu na opóźniony lot do Gdańska, a co z tym idzie... Małgosia sp_adam - ocena (1) Dobrze utrzymany samochód, czysty i wygodny. Kierowca uprzejmy i potrafiący... sp_adam Ewa Nowopolska - ocena (1) Korzystam od lat.Profesjonalizm pod każdym względem !!! Zrozumienie potrzeb... Ewa Nowopolska Anna - ocena (1) Jechaliśmy z DW Rzemieślnik do dworca PKP Sopot. Pierwszy raz sympatyczny... Anna KS - ocena (1) nie polecam, zmieniają ceny np w święta nie informując o tym przed kursem KS Ola - ocena (1) Rewelacyjna korporacja, przejazdy z psami to czysta przyjemność Panowie... Ola Tomek - ocena (1) Polecam !! Czysty samochód, kompetentny kierowca !! Tomek Emilia - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Grażynkę. Kobieta petarda, do tego przemiła.... Emilia Niezadowolony klient - ocena (1) Stanowczo odradzam korzystanie z I taxi Gdańsk. Zamówiłam taksówkę z Gdańska... Niezadowolony klient