Niezadowolony klient - ocena (1) Stanowczo odradzam korzystanie z I taxi Gdańsk. Zamówiłam taksówkę z Gdańska... Niezadowolony klient Cienki - ocena (1) Polecam z całym szacunkiem :) super bryki i panowie schludnie ubrani :) Cienki Amalia - ocena (1) Tragedia . Mimo zamówionej taxi 2 dni wcześniej NIE przysyłają taxi w ogóle... Amalia
Artur - ocena (1) Komfortowo, na czas, od pewnego czasu numer 1 w Trójmieście Artur X - ocena (1) Jeżdżę bardzo często i dzisiaj za tą samą trasę przyszło mi zapłacić znacznie... X Waldi - ocena (1) Witam, kiedyś moja mama zamówiła Taxi z tej korporacji i zrobiła to... Waldi Adrian - ocena (1) Renoma od lat jeżdze z nimi juz okolo 30 lat prawie od samego począyku nigdy... Adrian Michał - ocena (1) Taksówka zamawiają telefoniczne, w słuchawce słyszę że czas oczekiwania 5 min... Michał Teresa - ocena (1) Super usługa, punktualnie i wzorowo. Toyota. Teresa Dawid - ocena (2) Collected from the Taxi rank at Gdansk airport in a Shit old Citroen charged... Dawid Dawid - ocena (2) Itaxi to ostatnio skup upadających korporacji i niestety przejmują... Dawid Pasażer - ocena (1) Dobre czyste pachnące auta kierowcy uśmiechnięci zawsze na czas wiesz... Pasażer Bartek - ocena (1) Super usługa i przede wszystkim cena znana z góry. Bartek Agnieszka - ocena (1) Zamowiony przejazd 4 dni wczesniej na lotnisko w srodku nocy. Potwierdzony... Agnieszka Kinga - ocena (1) Zamawiałam taksówkę o godzinie 19 z prośbą o przyjazd o 21 pod wskazany... Kinga Edyta - ocena (1) Oki, spoko z zakupami lipa bo pieczywo nadgryzione i papiery toaletowe używane Edyta Edyta - ocena (1) Słabo i drogo, nie słowni spózniony Edyta Mietek - ocena (1) Szybko,sprawnie kierowcy polscy z polskimi dokumentami.Cena podana z... Mietek Katarzyna - ocena (1) Nie zamawiajcie tej taxi. Przez nich NIE dojechałaby na pociąg. I taxi... Katarzyna Karolina - ocena (1) Dramat!taksówka zamówiona godzinę wcześniej . 10 minut przed umówionym... Karolina