Monika - ocena (1) Zamiast do 15 minut, na taksówkę czekałam ponad pół godziny. Zaznaczyłam, że... Monika Piotr S - ocena (1) Jest to firma na której można polegać. Właściciel osobiście pilnuje by usługa... Piotr S Magda - ocena (1) Gdyby nie Pan z 12:10 Toyota Auris Biały nie zdążyłbym na pociąg do Warszawy... Magda
Vanessa - ocena (1) Bezkonkurencyjna korporacja, zawsze czysto, mozna sie dogadac co do... Vanessa Agnieszka - ocena (1) Wielkie podziękowania i ukłony dla kierowcy taksówki który dziś po godzinie 8... Agnieszka Mariusz - ocena (1) Zamawiałem taxi na lotnisko w Gdańsku. Granatowy Ford. Pani kierowca Maja... Mariusz stafan - ocena (3) jednym słowem dramat stafan Danuta - ocena (1) A ja mam pozytywną opinię,pierwszy raz w Gdyni, źle poszłam w stronę... Danuta Paweł - ocena (1) Super Kierowca samochód zadbany czysty bez zastrzeżeń Paweł Marcin - ocena (1) Bardzo dobra uczciwa korporacja Marcin Amadeusz - ocena (1) Dobra tania korporacja Taxi Amadeusz Amadeusz - ocena (1) Dobra tania korporacja Taxi :) Amadeusz Andrzej - ocena (1) Lubie Lubię porozmawiać w taksówce i z tymi kierowcami przynajmniej jest o... Andrzej Daczor - ocena (1) Zawsze na czas, zadbane auta Daczor Piotr - ocena (1) Slabe kiepskie samochody wschodniojezyczni kierowcy Piotr Piotr - ocena (1) Słabo bardzo słabo Itaxi skup upadłych korporacji Piotr Jerzy - ocena (1) Bardzo dobra korporacja, jeżdżę od wielu już lat. Nie zawiodłem się Jerzy Ks Wikary - ocena (1) Zawsze na czas, przyjezdzaja dobre auta Ks Wikary Barbara - ocena (3) Wszystko by było ok gdyby kierowcy stosowali się do ceny która podaję... Barbara Marzena - ocena (1) Szybki kontakt, punktualne przybycie, pełen profesjonalizm. Bardzo polecam Marzena