Jerzy - ocena (1) Bardzo dobra korporacja, jeżdżę od wielu już lat. Nie zawiodłem się Jerzy Ks Wikary - ocena (1) Zawsze na czas, przyjezdzaja dobre auta Ks Wikary Barbara - ocena (3) Wszystko by było ok gdyby kierowcy stosowali się do ceny która podaję... Barbara
Marzena - ocena (1) Szybki kontakt, punktualne przybycie, pełen profesjonalizm. Bardzo polecam Marzena Joanna - ocena (1) Kierowca zadzwonil, ze bedzie za 6 minut, po 10 min zadzwonilam na centralę,... Joanna Raimond - ocena (1) Żenada !!!!!!!! Raimond Norbert - ocena (1) Korzystałem z tej taxi gdańsk w lutym 24. Samochody czyste, kierowca... Norbert Marcin - ocena (1) Bardzo dobrze się z nimi jeździ. Są szybko i ceny znane z góry w aplikacji Marcin Klaudia - ocena (1) Taksówkarz odjechał w momencie kiedy chciało się wsiąść. Przy próbie... Klaudia Olo - ocena (1) Szybko , bezpiecznie Olo Sławek - ocena (1) Zamówieni zrealizowane szybko i sprawnie. Pan taksówkarz miły i sympatyczny.... Sławek Staszek - ocena (1) Wszytko jak należy. Staszek Monika - ocena (1) W czwartek kierowca chciał mnie wieźć okrężną drogą na starówkę. W piątek... Monika Jarek - ocena (1) Super najlepsza taxi Jarek Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu i kierowcy. Kurs po drugiej w nocy do... Kasia Igor - ocena (1) Tule lat lojalnie korzystam z Waszych usług. A tu 27.12 taka niemiła... Igor Karolina - ocena (1) Nie polecam City Taxi !!Zamawiałam dzien wcześniej taxowke na konkretna... Karolina Robert - ocena (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Robert m. wozniak - ocena (1) taksowki przyjezdzaja punktualnie,kierowcy uprzejmi. m. wozniak Kamilla Gospodarzec - opinia (2) Dzwoniłam po taxi Citi Gdansk, nie przyjechała taxi, Pan powiedział, że za... Kamilla Gospodarzec