Sławek - ocena (1) Zamówieni zrealizowane szybko i sprawnie. Pan taksówkarz miły i sympatyczny.... Sławek Staszek - ocena (1) Wszytko jak należy. Staszek Monika - ocena (1) W czwartek kierowca chciał mnie wieźć okrężną drogą na starówkę. W piątek... Monika
Jarek - ocena (1) Super najlepsza taxi Jarek Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu i kierowcy. Kurs po drugiej w nocy do... Kasia Igor - ocena (1) Tule lat lojalnie korzystam z Waszych usług. A tu 27.12 taka niemiła... Igor Karolina - ocena (1) Nie polecam City Taxi !!Zamawiałam dzien wcześniej taxowke na konkretna... Karolina Robert - ocena (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Robert m. wozniak - ocena (1) taksowki przyjezdzaja punktualnie,kierowcy uprzejmi. m. wozniak Kamilla Gospodarzec - opinia (2) Dzwoniłam po taxi Citi Gdansk, nie przyjechała taxi, Pan powiedział, że za... Kamilla Gospodarzec Monika - opinia (2) Żenada, brak kompetencji. Brak współpracy i kontaktu, osoby z przypadku które... Monika Tomasz - ocena (1) Powinno się bardziej zadbać o kompetencje i kulturę osobistą kierowców. Jak... Tomasz Johnny - ocena (1) Witam. Jestem bardzo zadowolony z usługi kierowcy żółtego Peugota 407, który... Johnny grazynaszmuda@wp.pl - ocena (1) Makabra zamawiałam wczoraj wieczorem na25. 11 godz. 4.40,miałam pociąg o 5.00... grazynaszmuda@wp.pl Marcin - ocena (1) Wszystko w porządku. Taxi na czas. Kierowca pomocny. Zapewne skorzystam jeszcze. Marcin Jakub - ocena (1) Super Taxi Tanio Szybko Solidnie Polecam Jakub Jakub Piotr - ocena (1) Jestem pod wrażeniem obsługi ,na czas ,czysto w aucie ,spokojna jazda ,a... Piotr A - ocena (1) Yragedia. Kierowcy nie odpisuja, nie znaja jezyka (ani po polsku, ani po... A Slodzik - ocena (1) Pozdrawiamy Pana z Numery 48 kontakt bardzo dobry szybki dojazd i rozmowa... Slodzik K - ocena (1) Przez wiele lat to była najlepsza korporacja w Trójmieście, po sprzedaży do... K