nikomu nie polecam, ja zostałam oszukana na maxa
Kupiłam u Zdunka w Gdańsku w komisie samochód w listopadzie 2008r. od razu zaznaczyłam, ze interesuje mnie samochód bezpieczny i sprawny tech.bo dużo jeżdżę z dzieckiem, zaoferowali mi samochód R.Clio podobnież miał być w 100%sprawny-poprzedni właściciel-pracownik Zdunka-dllatego miałbyć pewny.Przed odbiorem wymienili mi rzeczy które należało wymienić, czyli akumulator, poduszkę pod skrzynią biegów i przykleilil listwę z boku która odstawała.Samochód miałbyc sprawny, po miesiącu okazło się że zawieszenie całe do wymiany, jakiś problem z przednim reflektorem, od tamtej pory mc w mc coś sie psuje, po 4 mc wyszła rdza na progu blacharz który naprawiał mi auto stwierdził ze samochód jest po wypadku-a kupowałam jako bezwypadkowe. Co miesiąc wydaję na ten samochód ok.500zł, reklamować nie moge bo Zdunek twierdzi że to używany, stary samochód(rocznik 2001) i ma prawo sie psuć. Tragedia!!!wcisneli mi gruchota w którego muszę ładować masę kasy-myslę że byli tego świadomi, a mi ręce opadają- już nigdy Renault-a na pewno nie u Zdunka-myslałm że to profesjonaliści -pomyliłam się-NIE POLECAM!!!