nnt Akademia Kształcenia OMNIBUS czy ktoś tam pracuje?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
i może wypowiedzieć się odnośnie warunków pracy w tej firmie. Jutro mam rozmowę na stanowisko przedstawiciela oświatowego.
Z góry dziięki za wszelkie opinie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt Akademia Kształcenia OMNIBUS czy ktoś tam pracuje?

halo halo :)

napiszę tak- szkoda Twojego czasu:) to oszuści, poszukaj innych opinii na necie

Oj najważniejsze ze pracownicy wpisują posty ktore rzekomo mają świadczyć o porządności firmy która od ponad pól roku nie wypłaca trenerom i pewnie ph należności za przejechane kilometry. Suma sumaru jakby zliczył- ja doliczyłem się juz około 20 osob oszukiwanych w wyplatach z mojego naboru do pracy sprzed pół rok. daje to dośc pokażną kwotę a takich ludzi do ktorych nie ejstem w stanie dortzerec na terenie całej pPolski jest pewnie 20 razy więcej. Cóz kolejny bubel na rynku a właściciele unikają rozmów i maili. ZENADA!!! Ostrzegam trenerów którzy nadal wierza w wypłate zaległości. Rodzice płacą grube pieniądze za kurs, szefostwo rozbija sie fajnymi brykami a pracownicy żebrzą o wypłaty. Ponadto techniki mnemotechniki:) są ogólnie dostępne w sieci!!!

dlaczego nikt zatem nie idzie do sadu pracy?
bo piszecie, ze nie placa itd a nic o tym, sady pracy sa bezplatne

Inne tematy z forum

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...