nnt. Natur House- opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, czy któraś z Was korzystała z ich usług? To prawda, że wizyty są darmowe? Wszytkie uwagi są dla mnie cenne :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt. Natur House- opinie

Więc tak-ja znam 2 osoby które z ich usług korzystają-jedna(przyjaciółka mamy) chodziłą do nich ze 2, może 2,5 roku temu, jak tylko otworzyli się w gdyni na świętojańskiej. fakt faktem ta pani jest słusznych rozmiarów i w kilka miesiecy zrzuciła ponad 40 killo, jak tylko przestała z nimi się spotykać to 30 jej wróciło....
a od 2 miesięcy chodzi do nich koleżanka z pracy, z 5 kilo już jej zeszło.

A teraz na czym polega ten cały natur house-wizyty są faktycznie darmowe ale przepisują ich specyfiki-jakiś błonnik i inne takie cuda, troche też zupek w proszku, batonów (dla mnie to troche podjeżdż produktami cambrigde:)) i.. przypisuję specjalnie dla ciebie dobraną dietę-dla mnie 100% diety south beach, po niskich indeksach glikemicznych nawet jak ta koleżanka z pracy przepisy na "specjlanie dla niej dobrane dania" pokazywała to przepisana south beach.
Co do cen-zgodnie z tym co mowi koleznanka z pracy,pierwszorazowy koszt-zapasy błonnika, sproszkowanej trawy i innych ok 200 zł plus co tydzien zapasy żywieniowe to ok 50-60 zł.

Ja już na sobie mnóstwo diet wytestowałam i chyba nie ma czegoś takiego jak dieta-cud (no może kopenhaska tak na tydzien przed imprezą żeby sie w super ciucha wbić).
W ramach planów noworocznych-przedślubnych postanowiłam zapisać się do dietetyczki co jest super pomyslem-od 2 tygodni zapisuje co jem, i po prostu glupio mi dopisac coś jeszcze wiec nie jem az tyle co przedtem, bo przeciez bedzie to czytać obca osoba,
a jako że płacę za to, że ona to czyta (no i też przepisuje mi diete itd) to już piszę 100% tego co zjadłam(bo kiedyś pisałam sama dla siebie no i dla uspokojenia sumienia tych kilku wizyt w mcdonaldzie nie wpisalam:)), dla mniej jak na razie rewelacja:)

wejdź na stonę kafeteria.pl tam jest forum
pzdr wiola1234

dziewczyny troche nie na temat, ale czy wiecie moze ile zarabiaja dietetycy w Natur House??

korzystałam z ich usług dwa lata temu i szło 1,5kg tygodniowo. Teraz znowu tam jestem bo mam duże problemy ze zrzuceniem "reszty" przed ślubem. Suplementy mają troche drogo, ale z całą pewnością mogę powiedzieć, że działają. Po osiągnięciu wagi jesteś na diecie stabilizacyjnej polegającej na powolnym wprowadzaniu węglowodanów. Prawda jest taka, że jak się chce zgubić nadmiar i nie wrócić do stanu przed to trzeba się liczyć z tym, że konieczne będzie zmienienie nawyków żywieniowych. Nie można patrzyć tylko "chcę schudnąć" ale i również chce być zdrowa.

no i można mówić, że NIE NA TEMAT!! A ta opowieści snuje ile schudła, UMIESZ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM? guzik mnie to obchhodzi ile schudłaś, podbijam - ILE ZARABIA DIETETYK W NATURHOUSE??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

bezczelna baba.

~gosia proste zadzwoń do nich albo służ aplikacje to się dowiesz

Tasia i jak ?
Udało się zrzucic z 10 kg.

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...