nnt. Sposób na odchudzanie dla leniwych i niekonsekwentnych :(

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
J.w.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt. Sposób na odchudzanie dla leniwych i niekonsekwentnych :(

nie ma takiego - w zyciu na wszystko trzeba sobie zapracowac a zwlaszcza na porzadana sylwetke.

najlepszym sposobem na wiele bolaczek jest....akceptacja siebie!

m.ż czyli mniej żreć, no i po 18-stej kłódka na lodówkę:)

ewentualnie można zaufać herbatkom :)

leniwych zmobilizowac, niekonsekwentnych zmotywowac,mniej "zrec" a wiecej sie ruszac zaczac od zaraz i porzucic wszystkie wymowki typu tabletki katujace diety i inne nic nie warte cuda.
RUSZ SIE !!!!!!!! JUZ!!!!!!

J cos wiem o odchudzaniu. Schodłam ostatnio 12 kilo, podejśc miałam huhuhu.....niezliczenie wiele.
Znalazła stronke gdzie wiele dziewczyn sie odchudza, opisuje w swoich pamietnikach swoje słabosci i sucesy, na forum zawsze radzimy sobie w roznych sprawach i mobilizujemy sie na wzajem.
Mamy specjalne paski wag ktore odliczaja ilosc zgubionych i pozostalych do zrzucenia kilogramow. Bardzo to motywuje.
Najgosze jest zaczac i pierwszy tydzien, pozniej musisz zaczac to traktowac jako zdrowy styl zycia i zostac juz z nim na zawsze, bo okazyjne odchudzanie nic nie da.
Aaaa... i odradzam wszelkie wspomagacze i herbatki. Wiecej z nich szkody niz pozytku.
Herbatki rozleniwiaja metabolizm po jakims czasie i nie sa obojetne dla organizmu.
Najlepsza metoda, to nauczyc sie ,liczyc kalorie. Nie wiecej niz 1500 dziennie. dolozyc do tego troche ruchu,( ale nie koniecznie)...nie jeść minimum 3 godziny przed snem i poznac troche zasad zdrowego odchudzania, kiedy wlaczyc białko i węglowodany w czasie dnia itd. Zrezygnowac z bialego pieczywa, makaronow, ryzu, ziemniaków. Postawic na warzywa, owoce ( ale tylko do południa) chudy nabiał, mięso, zupy ( bez smietany i zaklepek), musli.....i najważniejsze nie mowic sobie nie moge tego czy tamtego, bo zakazany owoc najbardziej kusi.
Kazdy dietety powie ze 10% w codziennej diecie moga stanowic slodycze.
Wszystko jest dla ludzi tylko w umiarkowanych ilosciach :)

Pozdrawiam i życze sukcesu ")

PS. Stronka to www.vitalia.pl

aha...mozna tam wykupic diete ale nie polecam....nie sa jakos szczegolnie extra. Ja diete układałam sama.

popieram, sprawa jest prosta jak siedze duzo i jem chipsy zamiasst normalnych posiłkow- waga idzie w góre

jak mam np 2 tygi ze wiecej sie ruszam(wystarczy pobiegac 2-3 razy w tyg), jem racjonalniej -czyli wiecej warzywek i miecha niz chipsów - waga spada

tyle ze ja nie umiem sobie usystematyzowac tego wiec mam 5-7 kg raz w jedna, raz w drugą
diety cud to bzdura, jesli po nich nie zostanie sie przy zdrowym trybie zycia- wysoka waga wróci i nie ma cudów

dla leniwych i niekonsekwentnych? niestety: brak

Ludzie weźcie się do roboty a nie szukacie pod byle pretekstem możliwości na leżenie na kanapie i schudnięcie 5kg w ciągu 2tyg. Najlepszym sposobem są ćwiczenia i odpowiednie odżywianie. Wszystkie potrzebne informacje zasięgnęłam z chudzianka.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja schudłam ostatnio nie ćwicząc, a jedynie zmniejszyłam porcje. mało i po trochu i wieczorne chipsy zamieniłam na jogurty czy jakieś tam ryżowe chlebki, inne lekkie przekąski.6 kg poszło. Jak się chce do tego jędrne ciałko, to już tylko gimnastyka pozostaje

bulimia - idealne rozwiaznie dla leniwych i niekonsekwentnych

(głupie pytanie głupia odpowiedz)

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...