nnt czy ktos wie do kiedy beda remontowac linie tramwajowe i wrocia normalne kursy z oliwy do gda glownego?

Temat dostępny też na forum: Oliwa Rodzina i dziecko
pytam jak w temacie..wracam do pracy i nie wiem jak jedzic..kiedy bedzie koniec remontow..a przynajmniej na kiedy zapowiadaja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt czy ktos wie do kiedy beda remontowac linie tramwajowe i wrocia normalne kursy z oliwy do gda glownego?

11 jezdzi z oliwy do gdanska glownego :)

Re: nnt czy ktos wie do kiedy beda remontowac linie tramwajowe i wrocia normalne kursy z oliwy do gda glownego?

Od dnia 02.04.2011 (sobota) od godz. 00:00, w związku z rozpoczęciem modernizacji torowiska tramwajowego w ciągu al. Grunwaldzkiej i al. Wojska Polskiego, do odwołania wstrzymuje się ruch tramwajowy we Wrzeszczu na odcinku od Opery Bałtyckiej aż do zajezdni tramwajowej przy ul. Wita Stwosza.

Z pętli w Oliwie 11

ale nie przez Wrzeszcz ;) tylko przez Przymorze i Zaspę :]

no tak :) Ale dojechac dojedzie :D

dzieki, czyli wlasciwie nie wiadomo do kiedy..a ze na okolo, to wiem..ale to juz wole skm..bo kombinuje rozne wersje..jade z gdy dabrowy do gda gl..

Inne tematy z forum

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

pomysł na biznes-może doradzicie:) (44 odpowiedzi)

Dziewczyny wyobraźcie sobie,że macie lokal ponad 100 metrowy za który nie płacicie czynszu i...