nnt. czy może chciałby ktoś przygarnąć kotka??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
dziewczyny właśnie przed godzinką przybłąkał się do mnie kotek...chodził sobie po budowie, w deszczu i błocie, więc go wzięłam z nadzieją, że moje psy go zaakceptują...niestety ani mój Witek, ani Figa ani sam kot nie chcą żyć pod jednym dachem,kociak prycha na sam widok psa, a one też się zaraz jeżą...nie mogę go więc niestety zostawić...wiem, że mogę go odwieźć do ciapkowa, ale może ktoraś z was chciałaby go przygarnąć? kotek ma jakies 3 miesiące, jest biało czarny z przewagą białego, śliczny, czysty... właśnie bawi się moją skarpetką :) nie wyrzucę go na dwór.... :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt. czy może chciałby ktoś przygarnąć kotka??

może jakiemuś sąsiadowi zginął. wywieś ogłoszenia może właściciel się znajdzie

Powiem ci tak że u mnie było tak samo jak znalazłam mojego pierwszego kota psy wogóle go nie akceptowały wręcz prawie chciały pogryzc , kot tez sie jeżył i wogule akcja jak nie wiem ... ale to standard zwierzaki muszą się do siebie przezwyczaić . U nas tak było przez ok. tydzien potem z każdym dniem lepiej . Co prawda nie jest tak że się razem bawią ale za to nie wchodzą sobie w parade i jest oki :) Na prawde poczekaj troche będzie oki :((*( A koty to świetne zwierzęta sama mam dwie znajdy !! Daj im i sobie troche czasu i będzie oki a schronisko to najgorsze co może być :((((

nie ma szans żebym go zostawiła :( może jednak ktos :(

a oto ona :)

image

przepraszam za ten rozmiar....

image

up :(

Inne tematy z forum

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Locus (7 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...