nnt dieta herbalife a cambridge

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny triszke nie na temat, ale bardzo bym chciala poznac opinie na temat tych wlasnie diet. Macie moze jakies doswiadczenia? Prosze tylko nie piszcie, ze cwieczenie jest najlepsze, no... nie mam tyle woli by sumiennie codziennie cwiczyc...;) Wiem, ze z dieta bedzie latwiej niz z cwiczeniem. Oczywiscie w miare checi ti polacze;) Zostalo mi po porodzie jeszcze 4kg, a juz przed ciaza mialam swoje do zgubienia. Chce cos z tym zrobic:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt dieta herbalife a cambridge

byłam na jednej i drugiej diecie, herbalife nie przyniosła większych efektów, przy cambridge schudłam szybko i sporo, ale po kilku miesiącach wróciło wszystko :( od jakiegoś czasu stosuję dietę "na zawołanie", jesz do syta, ale nie wszytsko i tylko wybrane produkty. dieta działa, ja jestem tego przykładem, jedna tura trwa 9 dni, po pierwszej schudłam 3,5 kg, teraz jem normalnie, ale nic nie wróciło :) naprawde polecam

ja stosowałam Cambridge i chyba znowu zastosuję w przyszłym roku, tak przed latem :) mi bardzo posłużyła na dieta, jest baaaaaaaardzo ciężko, ale daje szybkie efekty co mobilizuje do dalszej pracy, no i ja miałam po niej twardsze paznokcie i jędrniejszą skórę, efekt jojo wbrew temu co wszyscy piszą nie nastąpił, dopiero po roku przytyłam i to po sromotnym obżeraniu się ( akurat były święta i 5 wesel ;)

no i nie zamawiałam produktów z internetu tylko chodziłam do dietetyczki raz w tygodniu i ona tam mnie ważyła, mierzyła i u niej kupowałam te zupki/koktaile, potem ona " wyprowadzała " mnie z tej diety, ogólnie było to tak- 21 dni tylko na produktach, potem tydzień śniadanie normalne ( no bez przesady oczywiście np. serek grani, albo chrupkie pieczywo z czymś tam ) potem obiad i kolacja- produkty, następny tydzień śniadanie+ obiad normalnie, kolacja- produkt no a potem rozpisywała Ci normalną dietę

no i te rzeczy w smaku nie za dobre, czasami miałam ochotę w ogóle nie jeść :( zupki obrzydliwe, koktaile jak cię mogę, za to batony bardzo dobre - zwłaszcza żurawinowy

ale teraz pojawiły się nowe produkty- makarony, ciastka, soczki w kartoniku więc myślę, że będzie łatwiej :):)

ja stosowałam cambridge tak jak larisa, czyli pod opieką dietetyczki, jako że miałam co zrzucać kuracja trwała maksymalnie długo i niestety zniszczyły mi się włosy, paznokcie i zęby :/ przytyłam z powrotem przez ok. 2 lata, ale muszę przyznać ze w pewnym momencie jadłam bez opamiętania (straszny dół),
na początku było ciężko, ale byłam zdeterminowana i szybko się przyzwyczaiłam, gdyby nie koszta ponowiłabym kurację

kurcze to dziwne co piszesz o włosach i paznokciach, u mnie było dokładnie odwrotnie, może to zależy od nawyków żywieniowych przed dietą, ja popełniałam wszystkie możliwe błędy więc taka dawka mikroelementów ( sztucznych bo sztucznych ale zawsze ) dała pozytywny efekt

mi dietetyczka wyjaśniła na czym to polega :)
chodzi o to że dieta bilansuje poziom mikroelementów do minimum takiego jaki powinien być w organizmie wg jakiś tam norm, a na początku diety mało kto ma gospodarkę na wyrównanym poziomie, jednych składników mamy za dużo a innych zdecydowanie za mało i przez to każdy organizm w tym względzie reaguje inaczej, a ja stosowałam ta dietę dość długo

dzieki dziewczyny:) A czy ktora stosowala koktajle z herbalife?

witajcie, jako ze jestem tym kim jestem to pozwolilam sobie napisac, bylam na spotkani i z przedstawicielka cambrige i herbalife i wiem jedno nigdy w zyciu nie pozwole moim paniom tego "jesc", chemia, sciema i nic poza tym, fakt chudnie sie, ale nie wierze ze nie ma efektu jojo, bo przeciez ni emozna cale zycie pic koktajli, substytutow jedzenia, no i nie dziwi mnie fakt ze komus wypadaly wlosy czy oslabily paznokcie, te produtky to nic innego jak nabijanie kasy, taka kuracja kosztuje kilka stow!!!!!!!! szok, lepiej idzcie do dobrej dietetyczki, zacznijcie sie ruszac a efekt bedzie taki sam, no i oprocz braku tluszczu cialo sie ladnie ujedrni,powodzenia

to nie takie łatwe, ja ze względu na schorzenia nie mogę ćwiczyć a sama dieta jak wiesz nie daje takich skutków,
co do cambridge zgadzam się, jest to dieta wyniszczająca ponieważ oparta na minimum i zdecydowanie do szpiku chemiczna, ale mi pomogła więc nie narzekam :) no i zdecydowałam się na nią wiedząc o tym że nie niestety nie należy do najzdrowszych

Inne tematy z forum

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...