Re: nnt dieta herbalife a cambridge
ja stosowałam Cambridge i chyba znowu zastosuję w przyszłym roku, tak przed latem :) mi bardzo posłużyła na dieta, jest baaaaaaaardzo ciężko, ale daje szybkie efekty co mobilizuje do dalszej pracy, no i ja miałam po niej twardsze paznokcie i jędrniejszą skórę, efekt jojo wbrew temu co wszyscy piszą nie nastąpił, dopiero po roku przytyłam i to po sromotnym obżeraniu się ( akurat były święta i 5 wesel ;)
no i nie zamawiałam produktów z internetu tylko chodziłam do dietetyczki raz w tygodniu i ona tam mnie ważyła, mierzyła i u niej kupowałam te zupki/koktaile, potem ona " wyprowadzała " mnie z tej diety, ogólnie było to tak- 21 dni tylko na produktach, potem tydzień śniadanie normalne ( no bez przesady oczywiście np. serek grani, albo chrupkie pieczywo z czymś tam ) potem obiad i kolacja- produkty, następny tydzień śniadanie+ obiad normalnie, kolacja- produkt no a potem rozpisywała Ci normalną dietę
no i te rzeczy w smaku nie za dobre, czasami miałam ochotę w ogóle nie jeść :( zupki obrzydliwe, koktaile jak cię mogę, za to batony bardzo dobre - zwłaszcza żurawinowy
ale teraz pojawiły się nowe produkty- makarony, ciastka, soczki w kartoniku więc myślę, że będzie łatwiej :):)
0
0