nnt. dobra farba do włosów granatowa czerń...

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Jaką mozecie polecić, która bedzie se trzymać chociaż miesiąc.....
Musi byc granatowa czerń lub coś podobnego. Malowałam już kilkoma farbami róznych firm, ale po 2-3 tyg. włosy - po wczesniejszych pasemkach i wybielaniu w tych miejscach - rudzieją..... :(

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt. dobra farba do włosów granatowa czerń...

Kilka lat temu robiłam ten kolor farbą Loreal'a,trzymał się długo ale nie wiem czy jeszcze produkują.Generalnie farby z serii Safira chyba Welli długo zostają na wlosach-nawet fryzjer mial problem,żeby ładnie kolor wyszedl po poprzednim farbowaniu wlasnie Safirą.Nie wiem tylko czy mają taki kolor.

Ja co prawda używam zwykłej czerni, ale ostatnio najlepsza jest wg mnie Londa. Wcześniej na pasemka miałam robiony Wellaton (tylko musi być farba nie krem) i super się trzymało.

ja stosuje ten kolor z Palette i mi trzyma super :)

mi własnie palette się super trzymał przed tymi pasemkami a teraz niestety nie :(

Polecam Loreal Casting Creme Gloss, chyba jest kolor który się nazywa dokładnie granatowa czerń.

Palette XXL kolor - czerń kosmosu- mi utrzymuje sie na włosach ok6 tygodniu intensywny kolor.

ja paleta robie i jest ok chociaz paleta ma mano najgorszej farby:)

Zgadzam się dziewczyny - palette strasznie niszczy włosy (sama kiedyś robiłam, bo miałam wrażenie że żadna inna farba mi się nie trzyma), ale wszystkie fryzjerki mnie przestrzegały:)

palette niszczy wlosy i jest mega mocna-same tak fryzjerki mowily.londa ponoc jedna z lepszych mimo ze tania.ja uzywalam prawie wszystkich i poddalam sie w koncu,bo tak i tak w loncu robily sie szybko'rude'.dalas mi do myslenia czemu-mialam kiedys zrobione na blond wlosy pare razy,ale w sumie tam gdzie potem odrosly i jzu pod spodem nie bylo blondu nadal rudzialy,wiec jestem w trakcie sciagania koloru i zrobie jakis braz czy cos.teraz to moj kolor jest z kosmosu hehe mam nadzieje ze sie poprawi do sierpnia:]

pslette, nsjdłużej mi się trzymała, ale każda fryzjerka odradza. Używam teraz Color Brilance Schwarzkopf daje naturalny kolor (czarny) i delikatnie w ciągu 3 tyg. się zmywa, i ma suuuuuper odżywkę.

no uwazajcie z tymi pallet.prawie wszystkie shwardzkopa sie ciezko sciaga jesli nie macie zamiaru zmieniac koloru w niedlugim czasie to ok.a z pasemek zawsze szybko schodzi kolor bo to juz jest wlos przetrawiony

A ja polecam farbe CE-CE do kupienia w sklepie z profesjonalnymi kosmetykami do zakładów fryzjerskich i kosmetycznych.Sklep nazywa się Emporium,mają kilka sklepów w Gdańsku,jeden z nich znajduje się na ulicy Szerokiej w Gdańsku.Farba kosztuje ok.25zł,starcza spokojnie na dwa razy jak nie trzy,zależy jakiej długości są włosy.Jest super połysk po farbowaniu!Polecam!

to nie jest szeroka .jak wchodzisz na dluga to pirwsza w prawo......niewiem co to za ulica .te farby ce ce szybko schodza ale rzeczywiscie ale za to maja duze opakowania za niewielko cene

Dziekuję dziewczyny :)

Piszesz o ulicy Ogarnej...ale właśnie kilka miesięcy temu został przeniesiony na ulice Szeroką

aha to nie jestem na bierzaco,dawno tam nie bylam.alternatywnie w oliwie na petli tramwajowej

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...