nnt: gdzie nitkowanie brwi tzw threading orz tzw.refill paznokci maszyna, nie pilnikiem...

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
moze wiecie gdzie w trojmiescie glownie przymorze, sopot jest depilacja nitkami brwi,oraz uzupelnienie paznokcimaszynka, a nie pilnikiem...

z gory dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt: gdzie nitkowanie brwi tzw threading orz tzw.refill paznokci maszyna, nie pilnikiem...

teaz jestem zalogowana

Re: nnt: gdzie nitkowanie brwi tzw threading orz tzw.refill paznokci maszyna, nie pilnikiem...

a co to jest nitkowanie brwi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

no wlasnie to jest technika depilacji brwi, duzo lepsza niz wosk, badz peseta itp...bardzo popularne w UK, ciekawa jestem czy w Gda jest cos takiego,

nikt nie wie...

http://www.youtube.com/watch?v=SK6Y12IpCpM&feature=related

może jakies samodzielne eksperymenty??? :))

Fajne :) i chyba jak sie dojdzie juz do wprawy to faktycznie lepsze/dokladniejsze niz tradycyjne metody

ja jestem bardzo zadowolona, a i efekt dluzej sie utrzymuje, ale sama tego nie potrafie robic, moja mama wraca do Gda i woli te technike niz woskowanie badz peseta i jestem ciekawa czy w Gda gdzies mozna to zrobic...

Zapraszam na strone http://www.nitkowanie.com tam znajdzie Pani wszystkie informacje na temat tej metody oraz szkolenie z nitkowania brwi oraz całej twarzy. Następne szkolenie odbędzie się w Gdańsku w lutym.

Inne tematy z forum

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Rozwiązania w domu (3 odpowiedzi)

Opłaca się ładować się teraz w te wszystkie dodatki typu kolektory, rekuperacja, studnia itd.?