nnt. jak zmiękczyc reczniki?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
zrobilam super pranie w plynie do prania, potem duzo plynu do plukania, plukanie 2x, godzinne prasowanie - zgodnie z tym co naczytalam sie w necie, a tu reczniki nadal jak papier scierny!! mąż nie chce sie nimi wycierac, bo mowi ze krew mu pojdzie :P fakt ze reczniki maja z 5-6 lat, ale macie moze skuteczne sposoby? bo moze czas je wyrzucic w takim "wieku" ... prosze o rady:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt. jak zmiękczyc reczniki?

moje ręczniki sa albo szorstkie albo mięciutkie a piorę je tak samo - niestety to wina samych reczników te starsze sa gorsze gatunkowo a ten nowsze już kupowałam lepsze i są miękkie po praniu

no tez tak pomyslalam, ze to wina starosci, myslalam ze wczoraj urodze taka bylam wsciekla

hihi nie denerwuj się - poprostu systematycznie zacznij wymieniac ręczniki - polecam te z Jyska przy Auchanie firmy Kronborg sa świetne choć niestety nie tanie :-( więc poluj na promocje i wyprzedaże .

o jezu 6 lat! to na pewno ze starości, chyba czas na wymianę już :) ja swoje maks. po 3 latach wymieniam

nie, spokojnie:) mam kupe nowszych męciutkich, te stare sa nie uzywane wogole, ale chcialam odswiezyc te co mi zalegaja w szafie :P ale widze ze nie ma ich co trzymac dalej;]

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...